Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2020 - Anul XXV, nr. 207 (7512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săltat de polițiști

La numai 21 de ani, va sta peste 4 ani după gratii, pentru că a condus în mod repetat fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Marginea, care era condamnat definitiv din luna februarie a acestui an la o pedeapsă de 4 ani, o lună și 10 zile de închisoare, pentru trei infracțiuni de conducere fără permis, plus o tâlhărie, a fost identificat de judiciariștii rădăuțeni, în urma exploatării unei informații, marți, în municipiul Rădăuți, în zona parcului central.

Vlăduț Mihai Ciornei este genul de tânăr care a întins la maximum coarda în ceea ce privește situația sa infracțională, iar până la urmă va plăti cu o perioadă lungă de detenție. 

În luna septembrie a anului trecut, în două rânduri, la interval de patru zile, polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au avut de a face cu un șofer care conducea un Audi A4 înmatriculat în Marea Britanie și care nu a oprit la semnal și a gonit în mai multe direcții, fiind urmărit și înregistrat de radar cu aproximativ 200 de km/h. Acesta a fost urmărit în municipiul Suceava, dar și pe două drumuri naționale.

În urma anchetei polițiștilor și a studierii imaginilor de pe camerele de supraveghere, a fost identificat autoturismul implicat, cu numere de Marea Britanie. 

Mergând pe fir, polițiștii au ajuns întâi la un tânăr din Dornești, care însă abia cumpărase mașina, de la un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Marginea. Așa au ajuns polițiștii cu ancheta la Mihai Vlăduț Ciornei, din Marginea. Aceștia au stabilit ulterior cu certitudine că acesta a fost la volan în timpul urmăririlor.

Primul amănunt important stabilit de aceștia a fost că Mihai Ciornei, din Marginea, era condamnat recent de către Judecătoria Cluj,  la 2 ani şi 4 luni de zile de închisoare, dar cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. S-a întâmplat după ce acesta a furat o mașină, în Cluj, iar proprietarul a încercat să-l oprească. Pentru această faptă tânărul a fost arestat preventiv o perioadă, însă la condamnarea cu suspendare a fost pus în libertate de îndată.

După această condamnare, tânărul din Marginea avea impus un termen de încercare de 4 ani de zile, de care însă nu a ținut cont. Pentru că a comis noi infracțiuni de conducere fără permis în termenul de încercare, tânărul are de executat acum toate pedepsele, care au fost cumulate, cu executarea celei mai grele, plus o treime din celelalte.

În baza condamnării definitive, polițiștii rădăuțeni l-au dus pe tânărul de 21 de ani în Penitenciarul Botoșani, în vederea executării sentinței.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La numai 21 de ani, va sta peste 4 ani după gratii, pentru că a condus în mod repetat fără permis.
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
La numai 21 de ani, va sta peste 4 ani după gratii, pentru că a condus în mod repetat fără permis3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei