Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2020 - Anul XXV, nr. 207 (7512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


După Ferrari, Barcelona!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Indiscutabil, Formula 1 a fost și ea puternic afectată de restricțiile din motive de pandemie, actualul sezon fiind absolut nehazos în lipsa spectatorilor. Se petrec totuși, chiar și așa, evenimente care trebuie subliniate, fiind vorba de recorduri istorice care urmează să cadă cât de curând, dar și de o cădere absolut neașteptată în ierarhii atât a mașinilor Ferrari, cât și a piloților acestora. Nefiind expert în probleme tehnice, nu știu ce a generat prăbușirea italienilor, de care nu pot să mă bucur cât s-ar putea bănui (din moment ce eu sunt fan Lewis Hamilton), fiindcă spectacolul sportiv produs de disputaMercedes - Ferrari a dispărut complet. În sfârșit, să sperăm că până în sezonul următor italienii vor găsi leacul pentru a face din nou mașini competitive și a-i scăpa astfel pe cei doi piloți excepționali ai lor (Vettel și Leclerc) de frustrările care i-ar putea distruge psihic. Vorbeam de recorduri. Ei bine, Hamilton s-a apropiat la numai două victorii de recordul de 91 de curse câștigate al lui Michael Schumacher, care părea nu cu mult timp în urmăintangibil. Iată că nu-i așa, și având în vedere că majoritatea victoriilor au fost obținute de Schumi ca pilot Ferrari, asta va fi încă o lovitură dată echipei italiene. Și se va produce, cu siguranță, încă în cursul sezonului actual. La constructori, Ferrari nu doar că e pe locul 5, chestie de neimaginat până anul ăsta, dar înaintea ei, pe locul 4, se află... nimeni! Adică SportPesa Racing Point F1 Team! Așadar, pentru Ferrari sunt vremuri tulburi, exact cum se anunță și pentru Barcelona, în caz că plecarea Piticului se confirmă. Numai că înainte de a apuca să mă bucur de moartea caprei barceloneze, ceva mă îndeamnă să cred că totul nu-i decât un joc de imagine și că Messi nu va pleca niciodată de acolo... decât, poate, la pensie! Toate ghidușiile alea cu telefonul primit de la Pep, cu ta'su (ăla de respira greu!?) care ar fi fost văzut prin Manchester, cu nu știu care organism fotbalistic care nu-i permite transferul decât după achitarea clauzei de 700 și nu mai știu câte milioane, toate îmi par o făcătură, menită să-l mențină pe Pitic în atenția publicului și, desigur, a sponsorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După Ferrari, Barcelona!?.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
După Ferrari, Barcelona!?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei