Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2020 - Anul XXV, nr. 159 (7464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cum alegem corect șamponul?

Încă din cele mai vechi timpuri un păr frumos a fost mereu motiv de mândrie. Astăzi, cu siguranță fiecare cunoaște rolul șamponului în rutina de îngrijire. Din multitudinea de produse prezentate, înainte de a alege unul, trebuie să ținem cont de următoarele:

 

Tipul părului

  1. Păr normal - ești o norocoasă dacă ai un păr normal. În acest caz nu trebuie să te complici prea mult la alegerea unui șampon, dar totuși îți recomandăm să fie unul pe bază de ingrediente naturale care să mențină frumusețea naturală a podoabei capilare.

  2. Păr gras - dacă ai așa tip de păr atunci sfatul cel mai important este ca șamponul să conțină cât mai puține ingrediente, pentru a nu îngreuna și mai mult firele. Deasemenea este recomandat ca șamponul să conțină mentă, lime sau urzică deoarece aceste ingrediente țin la control excesul de sebum.

  3. Păr uscat - acest păr necesită hidratare. Poți alege produse care au în compoziție uleiuri, cum ar fi cel de argan, migdale sau cocos. Acestea vor oferi hidratare și vor reface structura firelor de păr.

  4. Păr subțire și rar - pentru acest tip de păr este recomandat utilizarea produselor care au în compoziție keratină, acesta fiind proteina care se găsește în mod natural în firele de păr. Astfel șamponul va umple firele de păr și acestea vor deveni pline de vitalitate.

 

Textura părului

Este important ca șamponul să fie ales în dependență de textura părului nostru. Astfel, indiferent dacă ai părul drept sau creț, optează pentru produse potrivite https://makeup.ro/categorys/22806/.

 

Păr vopsit

Pentru a menține culoarea obținută după vopsire pentru o durată cât mai mare de timp este important să folosim șampon pentru părul vopsit. Astfel, optăm pentru șampon în dependență de nuanța pe care o avem. Spre exemplu, pentru părul blond alegem produse care neutralizează pigmentul galben inestetic, iar pentru cel roșcat alegem un șampon care intensifică nuanța și îi oferă strălucire.

 

Indiferent de tipul și textura părului este recomandat de utilizat produse care sunt compuse din ingrediente naturale. Dacă ai găsit șamponul potrivit, este esențial să-l schimbi după o perioadă de timp, pentru că părul se obișnuiește și astfel șamponul nu mai este atât de efectiv.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum alegem corect șamponul?.
 Vizualizări articol: 5160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum alegem corect șamponul?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei