Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2020 - Anul XXV, nr. 158 (7463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

”Resurse Umane” la USV, un program de studii în întâmpinarea noilor nevoi economice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gestionarea resursei umane reprezintă cheia succesului în lumea afacerilor, a politicii și a oricărei întreprinderi sociale. Capitalul se acumulează în cadrul mediului de afaceri, însă calitatea oamenilor este cea care garantează succesul oricărei activități, fie ea de afaceri, politici publice sau culturale.

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava vine în întâmpinarea necesităților economiei viitorului, lansând începând cu acest an universitar un nou program de studii pentru pregătirea specialiștilor în domeniul ”Resurselor Umane”.

Beneficiind de experiența cadrelor didactice titulare, a cercetători în sociologie, psihologie, comunicare, economie, drept, dar și de colaboratori, cadre didactice asociate, din experți aflați în poziții de top în managementul resurselor umane din cadrul unor firme și corporații internaționale, viitorii studenți au toate condițiile de a se forma ca viitori specialiști de succes în acest domeniu. Ei vor putea după absolvire să-și aprofundeze studiile în cadrul celor două masterate, <Consiliere și administrare în Resurse Umane> sau <Administrarea și formarea resurselor umane în organizații>, care se găsesc deja în oferta USV. Alternativa la continuarea studiilor o reprezintă intrarea pe piața muncii, o piață care are nevoie acută de experți în acest domeniu, furnizând atât de căutatele servicii legate de politicile de personal, cum ar fi recrutarea sau dezvoltarea personalului, analize ocupaționale și orientare profesională. Oportunitățile de angajare ale absolvenților programului de ”Resurse Umane” pe piața muncii acoperă o plajă largă de ocupații, reprezentate de nu mai puțin de 24 coduri COR. Toate aceste ocupații necesită nivelul 4 de instruire, cu absolvirea unor studii superioare, exemplificând doar câteva dintre ele aici: consilier forță de muncă și șomaj, inspector de specialitate forță de muncă și șomaj, expert în securitate și sănătate în muncă, consilier orientare privind cariera, analist piața muncii și recrutare, specialist în dezvoltare organizațională și chiar consilier pentru dezvoltare personală. Pe lângă aceste ocupații dedicate absolvenților specializării ”Resurse Umane”, competențele dobândite în cadrul acestui program de studii le oferă acestora oportunități multiple de angajare în toate sectoarele de activitate care implică organizare și consiliere de personal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Resurse Umane” la USV, un program de studii în întâmpinarea noilor nevoi economice.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
”Resurse Umane” la USV, un program de studii în întâmpinarea noilor nevoi economice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei