Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2020 - Anul XXV, nr. 158 (7463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Creștere semnificativă

Traficul de persoane prin PTF Siret s-a triplat în câteva zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul de persoane prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret s-a triplat în numai câteva zile. Motivul acestei creșteri semnificative este legat de ridicarea obligativității de a sta în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile.

Cifrele comparative sunt elocvente și arată tendința de revenire la vechile activități. În decurs de 24 de ore, de luni dimineață până marți dimineață (6-7 iulie), prin PTF Siret au intrat și au ieșit 1.462 de persoane, ceea ce înseamnă de trei ori mai mult față de același interval orar din săptămâna anterioară (29-30 iunie), când numărul persoanelor care au tranzitat frontiera a fost de 487.

Și numărul autovehiculelor care au circulat spre și dinspre Ucraina a crescut simțitor, de la 384 în cursul zilei de luni, 29 iunie, până la 700 pentru ziua de luni, 6 iulie.

Totuși, față de valorile care se înregistrau anii trecuți, cifrele de la începutul acestei săptămâni sunt extrem de mici. Mai exact, în perioadele de vârf, Punctul de Trecere a Frontierei Siret era tranzitat chiar și de 7.000 de persoane, de cinci ori mai multe față de alaltăieri și de 14 ori mai mult față de ziua de luni, 29 iunie.

”Activitatea din Punctul de Trecere a Frontierei Siret este asigurată în mod corespunzător, atât logistic, cât și din punct de vedere al personalului. Suntem pregătiți să facem față creșterii numărului de persoane și cu siguranță nu vor fi probleme”, a declarat comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, ofițerul pentru relații publice al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul de persoane prin PTF Siret s-a triplat în câteva zile.
 Vizualizări articol: 2324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul de persoane prin PTF Siret s-a triplat în câteva zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei