Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2020 - Anul XXV, nr. 158 (7463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Ostra

Mașină răsturnată în apă, după un accident. Șoferul nu a fost găsit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW s-a răsturnat în albia pârâului Tărnicioara, la Ostra, după o coliziune cu un alt autoturism, șoferul nefiind găsit la fața locului. Luni noapte, în jurul orei 23.40, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din Ostra, care a relatat că în zona Tărnicioara a avut loc un accident de circulație, iar un autoturism s-a răsturnat.

Polițiștii au găsit la fața locului, pe DJ 177A, în zona satului Tărnicioara, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Stulpicani, care a relatat că în timp ce conducea pe direcția Ostra-Frasin un autoturism Audi, într-o curbă fără vizibilitate, a fost acroșat în partea lateral stânga de un BMW condus din sens opus, care era scăpat de sub control de șofer. Martorul a relatat că BMW-ul a mai parcurs în jur de 20 de metri, după care s-a răsturnat în albia pârâului Tărnicioara.

Tânărul din Stulpicani le-a mai spus polițiștilor că s-a deplasat imediat spre BMW-ul răsturnat  și a constatat că nu mai era nici o persoană la fața locului.    

La scurt timp după ce polițiștii au ajuns la fața locului a apărut Mihai L., un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Ostra, care le-a declarat polițiștilor că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus, fiindu-i luat fără drept din curtea locuinței în timp ce el dormea în casă. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.    

Tânărul de 19 ani nu are permis de conducere și mașina nu este înmatriculată. Polițiștii l-au verificat cu etilotestul pe tânărul de 19 ani, rezultând alcoolemia de 0,32 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii bănuiesc că tânărul de 19 ani a fost la volan, însă ancheta este în plină desfășurare în acest sens.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari din Garnizoana Gura Humorului, care au verificat albia râului în zona mașinii avariate, constatând că nu erau alte persoane sau bunuri.  

Cercetările sunt continuate de către Poliția orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină răsturnată în apă, după un accident. Șoferul nu a fost găsit.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mașină răsturnată în apă, după un accident. Șoferul nu a fost găsit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei