Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2020 - Anul XXV, nr. 117 (7422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Matematică de pandemie

Numărul de cazuri totale de COVID raportate de GCS pentru județul Suceava a scăzut față de marți: sunt mai puține cu 9

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul total de cazuri de COVID-19 raportat, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică pentru județul Suceava a scăzut, inexplicabil, față de cel raportat marți. Astfel, dacă marți, 19 mai, au fost raportate 4.478 de cazuri, cu 30 de cazuri nou confirmate, miercuri, 20 mai, numărul total de cazuri transmis a fost de 3.469. Până la închiderea ediției, GCS nu a transmis explicații în legătură cu dispariția a 9 cazuri dintre cele raportate până acum.

Dacă numărul total de cazuri a scăzut, din nu se știe încă ce motive, a crescut, în schimb, numărul persoanelor din județ aflate în autoizolare la domiciliu, ca urmare a revenirii din străinătate din zona galbenă sau în calitate de contactați asimptomatici ai unor persoane confirmate pozitiv cu COVID-19. Astfel, de marți, 19 mai, până miercuri, 20 mai, numărul sucevenilor în autoizolare a crescut cu 102 persoane, de la 1.322 la 1.424, conform unui comunicat remis, miercuri, de Prefectura Suceava. De asemenea, numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată în județ era de 500 de persoane; din autoizolare au ieșit până acum 15.060 de persoane și alte 2.602 persoane au încheiat măsura carantinei instituționalizate. Conform situației întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează 2.097 de persoane declarate vindecate și au fost efectuate 17.571 de teste. Un număr de 193 de suceveni infectați cu COVID-19 au decedat.

Pe teritoriul României, până pe 20 mai au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1.141 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, la nivel național.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, miercuri erau internați în spitalele din țară 198 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată erau 11.050 de persoane. Alte 30.645 de persoane se aflau în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 332.487 de teste.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 2.924 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19: 1.699 în Italia, 561 în Spania, 30 în Franța, 487 în Germania, 87 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 104 cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 35 în Marea Britanie, 8 în Spania, 5 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA și unul în Brazilia, au decedat. Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 22 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 9 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul de cazuri totale de COVID raportate de GCS pentru județul Suceava a scăzut față de marți: sunt mai puține cu 9.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul de cazuri totale de COVID raportate de GCS pentru județul Suceava a scăzut față de marți: sunt mai puține cu 90.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei