Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2020 - Anul XXV, nr. 117 (7422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lemn fără acte confiscat și plase de pescuit distruse, în urma acțiunii jandarmilor

Joi, 21 Mai 2020 (17:28:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile organizate de jandarmii suceveni au dus, în cursul zilelor trecute, la depistarea unor activități desfășurate în afara legii, fiind sancționate prompt de echipajele aflate în control.

În cursul zilelor de marți și miercuri, echipajele de jandarmii au desfăşurat, în comun cu membri ai Asociaţiei Club Sportiv Bucovina Fishing, o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona Acumulării Rogojeşti, precum și pe râul Siret. În urma acţiunii desfăşurate, au fost găsite mai multe plase de tip monofilament cu dimensiunea totală de aproximativ 2.150 metri, care au fost distruse prin ardere. De asemenea, cantitatea de aproximativ 50 de kilograme de pește a fost eliberată în mediul natural.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va acţiona şi în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul.

Un control efectuat în cursul zilei de miercuri, în municipiul Rădăuți, a dus la depistarea unei cantități de material lemnos, fără acte de proveniență.

Astfel, în jurul orei 12.00 un echipaj de jandarmerie a depistat pe o stradă din municipiul Rădăuți, un bărbat în vârstă de 60 de ani, localnic, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4,3 metri cubi lemn de foc specia mesteacăn.
Din cauză că acesta nu avea asupra sa aviz de însoțire a materialului lemnos, a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Codului Silvic, iar bunurile transportate au fost confiscate şi predate Ocolului Silvic Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lemn fără acte confiscat și plase de pescuit distruse, în urma acțiunii jandarmilor.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lemn fără acte confiscat și plase de pescuit distruse, în urma acțiunii jandarmilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei