Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2020 - Anul XXV, nr. 117 (7422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar

Plângere penală între colegi pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au deschis un dosar penal împotriva unui angajat al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. Dosarul a avut la bază o plângere făcută de unul dintre colegi, care a reclamat că persoana în cauză nu a respectat măsurile instituite prin reglementările legislative şi procedurile interne privitoare la prevenirea răspândirii COVID-19 în cadrul Centrului de Abilitare şi Reabilitare „O nouă şansă” Todireşti.

”Astfel, prin acţiunile sale, acesta a pus în pericol sănătatea beneficiarilor centrului rezidenţial, rezultând infectarea unui număr de 3 beneficiari ai centrului, aceştia fiind testaţi pozitiv la testul COVID-19 efectuat de către Direcția de Sănătate Publică Suceava. Cercetările se vor desfăşura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Reprezentanții DGAPSC Suceava au transmis un punct de vedere referitor la acest caz, prin vocea purtătorului de cuvânt Nicoleta Daneliuc: ”Referitor la articolul apărut în spațiul public cu privire la faptul că un angajat de la CAbR Todirești a făcut plângere penală împotriva unui alt angajat, vă comunicăm faptul că nu ni s-a adus la cunoștință nici de către angajați, nici de către organul de plângere penală, această acțiune. În ceea ce privește ancheta epidemiologică pentru a stabili cine sau cum au putut fi infectați cei trei beneficiari din acest centru, nu suntem în măsură de a efectua o astfel de anchetă care ține de domeniul sănătății publice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală între colegi pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Plângere penală între colegi pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-191.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei