Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2020 - Anul XXV, nr. 117 (7422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident la Putna

BMW răsturnat pe câmp, din cauza vitezei excesive. La volan era un tânăr beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbați au ajuns la Spitalul din Rădăuți în urma unui accident rutier, marți după-amiază, după ce șoferul, băut, care mai conducea și cu viteză excesivă, a scăpat autoturismul BMW de sub control, mașina răsturnându-se pe câmp, în afara carosabilului. Accidentul s-a produs pe raza comunei Putna, în jurul orei 16.30.

Cele două echipaje SMURD deplasate la fața locului au preluat doi răniți, un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 54 de ani, ambii din comuna Straja. Cei doi nu au suferit, din fericire, leziuni grave.

Din ancheta ulterioară a polițiștilor s-a stabilit că la volan s-a aflat tânărul de 23 de ani, din Straja, care se deplasa dinspre Putna spre Bivolărie, iar la un moment dat, după o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers.  BMW-ul a pătruns pe acostament în dreapta, a traversat drumul național în derapaj și s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

 În urma verificării cu etilotestul a rezultat că tânărul în vârstă de 23 de ani avea o concentrație de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, care este de așteptat să se cifreze peste valoarea de 1 la mie.  

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW răsturnat pe câmp, din cauza vitezei excesive. La volan era un tânăr beat.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW răsturnat pe câmp, din cauza vitezei excesive. La volan era un tânăr beat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei