Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mai 2020 - Anul XXV, nr. 111 (7416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Deputatul Alexandru Băișanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu a părăsit Partidul Forța Națională pentru a se înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Alexandru Băișanu ne-a declarat că astfel a revenit alături de umaniști, unde și-a început cariera politică. “Astăzi (miercuri - n.r.) m-am înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Alături de umaniști mi-am început cariera politică. Am fost întrebat ce reprezintă acest pas pentru viitorul meu, dar nu cred că eu sunt cel important acum. Important este viitorul politicii bucovinene și viitorul politicii românești. Ce înseamnă asta? Vă voi dezvălui pe parcurs. Până atunci, am cerut elaborarea de către specialiști a unui plan concret și a unui calendar, pentru ieșirea sucevenilor din carantină. Și urmează proiecte concrete, ambițioase, nu doar pentru această regiune binecuvântată”, a spus Băişanu. 

Alexandru Băișanu este licențiat în psihopedagogie specială și asistență socială, precum și în drept, este doctor în filosofie și de aproape două decenii este cadru universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare”.

El va prelua conducerea județeană a filialei PPU (social-liberal) Suceava.

„Este un pas foarte important, nu neapărat pentru mine, ci pentru viitorul politicii românești și pentru viitorul politicii din Bucovina. Din cauza acestei pandemii și a greșelilor făcute la nivelul administrației județene și al administrației de la nivelul Spitalului Județean Suceava, acest județ binecuvântat al României s-a trezit ca fiind ciuma acestei țări, exportator de boală în România, drept pentru care am fost izolați. Există doar câteva focare, toate țin de administrația Consiliului Județean. Județul Suceava, municipiul Suceava sunt într-o situație îngrozitoare. Suntem blocați. Spun astăzi foarte clar, epidemiologii, nu oamenii politici, trebuie să prezinte un plan de ieșire din carantină și din criză pentru Suceava și cele opt comune. Pentru că dacă nu vom muri de COVID-19, vom muri ucigându-ne turismul, agricultura și tot ceea ce înseamnă resursă financiară pentru populația acestei zone extraordinare”, a declarat deputatul Alexandru Băișanu. Tot miercuri, președintele executiv al PPUSL, Daniel Ionașcu, a declarat că “valoarea unui om, a unui profesionist, a unui lider politic este certificată de proiectele pe care le realizează. Am încredere în rezultatele pe care le va obține domnul deputat Băișanu atât la conducerea organizației Suceava, cât și în Parlamentul României”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Alexandru Băișanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste.
 Vizualizări articol: 1581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Deputatul Alexandru Băișanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei