Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mai 2020 - Anul XXV, nr. 111 (7416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri prompte

Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a agresat soția însărcinată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ordin de protecție provizoriu emis de polițiști pe numele unul bărbat din comuna Frătăuții Noi i-a adus acestuia evacuarea de la domiciliu și impunerea unor condiții de distanțare față de soția însărcinată, pe care el o agresase.

Incidentul a avut loc în cursul serii de marți, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gălănești fiind anunțați în jurul orei 21.30 despre faptul că o femeie de 22 de ani, din Frătăuții Noi, însărcinată și mamă a doi copii, a fost bătută de soțul ei. Cel care a sunat la poliție era tocmai tatăl femeii, care a relatat că nu ar fi prima dată când în casa celor doi au loc incidente violente.

La locuința familiei a fost găsită femeia de 22 de ani, despre care s-a stabilit că locuiește împreună cu soțul ei de 34 de ani și cu cei doi copii minori, în prezent femeia fiind din nou însărcinată. În urma audierilor polițiștii au constatat că în acea seară, în jurul orei 20.10, bărbatul a ajuns acasă sub influența băuturilor alcoolice, iar din cauza unor mai vechi neînțelegeri între cei doi s-a iscat un conflict. El a încercat să arunce asupra femeii cu o farfurie, însă până la urmă nu a mai făcut acest lucrul, adresându-i doar injurii. Femeia nu prezenta urme vizibile de violență și le-a declarat polițiștilor că nu intenționează să depună o plângere împotriva acestuia.

Audierile au stabilit faptul că între cei doi au mai existat în trecut astfel de incidente, soldate uneori cu acte de violență asupra femeii. Polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, constatând faptul că există risc iminent de repetare a faptelor de violență, motiv pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva soțului în vârstă de 34 de ani. Acest ordin provizoriu are o valabilitate de cinci zile începând cu ora 22.45 a serii de marți, în acest interval el urmând a fi confirmat de către o instanță de judecată pentru o perioadă ce va fi fixată de judecător. Bărbatul a fost obligat să părăsească domiciliul conjugal pentru această perioadă și nu are voie să se apropie de soție, copii și casa familiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a agresat soția însărcinată.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a agresat soția însărcinată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei