Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mai 2020 - Anul XXV, nr. 111 (7416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație

Ieri s-a triplat numărul de cazuri noi de COVID în județ: 34, față de 11 cazuri noi, câte au fost marți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în județul Suceava a crescut din nou. Conform informării de miercuri, 13 mai, ora 13.00, transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Suceava erau în total 3.317 cazuri, ceea ce înseamnă 34 de cazuri noi de infectare, de trei ori mai mult față de ziua precedentă, când au fost înregistrate doar 11 cazuri noi. Totodată, sunt confirmate până acum 172 de decese în județ, dintr-un total de 1.016 înregistrate la nivel național.

În același timp, conform informării de la Prefectura Suceava, realizată pe baza situației raportate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, a crescut și numărul celor care s-au vindecat. Astfel, ieri în județ mai erau 620 de cazuri COVID-19 active, cu 43 mai puțin decât marți, când au fost 663.

Potrivit comunicatului remis de Prefectură, din cele 114 localități ale județului Suceava, un număr de 71 de localități nu înregistrează nici un caz COVID-19, un număr de 16 localități au înregistrate maxim 5  cazuri, iar 3 localități au înregistrate sub 10 cazuri, trendul la nivelul județului fiind unul descrescător.   

În autoizolare la domiciliu sunt 218 persoane, în carantină instituționalizată sunt 713 persoane, din autoizolare au ieșit 14.919 persoane, iar din carantină instituționalizată -2.286 de persoane.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 15.216 teste, cu 233 mai multe față de ziua precedentă. 

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID-19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 66 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 472 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.890 de lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție a constatat 15 fapte de natură contravențională (una pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 14 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 24.210 lei (4.000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 20.210 alte contravenții în context). Totodată a fost constatată o infracțiune.

La nivel național, până miercuri 13 mai, au fost confirmate 16.002 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.961 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 224 de noi cazuri de îmbolnăvire. La secțiile de Terapie Intensivă din țară, erau internați miercuri 228 de pacienți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ieri s-a triplat numărul de cazuri noi de COVID în județ: 34, față de 11 cazuri noi, câte au fost marți.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ieri s-a triplat numărul de cazuri noi de COVID în județ: 34, față de 11 cazuri noi, câte au fost marți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei