Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Mesajul lui Ioan Stan de Ziua Veteranilor: „O națiune care se respectă îi cinstește pe cei care au contribuit la istoria ei cu faptele lor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis un mesaj de Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită în data de 29 aprilie. Ioan Stan consideră că această zi are o însemnătate aparte deoarece sunt comemorați și omagiați cei pentru care apărarea țării a fost și a rămas crezul suprem. „Am considerat tot timpul că o națiune care se respectă îi cinstește pe cei care au contribuit la istoria ei cu faptele lor, iar veteranii de război au făcut acest lucru cu prisosință. În fața lor trebuie să ne înclinăm cu respect, apreciindu-le efortul și sacrificiul de care au dat dovadă pentru păstrarea integrității și libertății țării noastre. Este de datoria noastră să păstrăm vie credința acestora, anume că țara trebuie pusă înainte de orice și să le demonstrăm prin aceasta că lecția istorică pe care ne-au oferit-o a fost bine însușită și înțeleasă pe deplin de poporul român. Închei acest mesaj asigurându-i pe veteranii României de toată prețuirea mea și consider că este o onoare și un privilegiu că avem posibilitate de a le acorda omagiile noastre într-o zi dedicată doar lor, celor care au scris istoria României cu arma în mână”, a transmis Ioan Stan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul lui Ioan Stan de Ziua Veteranilor: „O națiune care se respectă îi cinstește pe cei care au contribuit la istoria ei cu faptele lor”.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesajul lui Ioan Stan de Ziua Veteranilor: „O națiune care se respectă îi cinstește pe cei care au contribuit la istoria ei cu faptele lor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei