Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri contra coronavirusului

A doua rundă de dezinfectare a scărilor de bloc începe în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate scările de bloc din municipiul Suceava vor fi din nou dezinfectate cu substanțe speciale, ca măsură de reducere a răspândirii noului coronavirus.

Decizia de repetare a amplei operațiuni, la cele aproape 2.000 de scări de bloc din municipiul reședință de județ, a fost luată de conducerea Primăriei Suceava chiar dacă nu mai este obligatorie, așa cum era formulată inițial în Ordonanța militară nr. 6.

„Primăria Suceava face eforturi în continuare pentru limitarea răspândirii coronavirusului, prin efectuarea lucrărilor de dezinfecție la nivelul orașului, inclusiv cu acel utilaj special, care pulverizează în aer soluții care neutralizează virusul.

Acum suntem la a doua etapă de dezinfecție a scărilor de bloc, am mai făcut acest lucru înaintea sărbătorilor pascale. Atunci, Ordonanța militară nr. 6 ne obliga să facem această operațiune și să punem dezinfectante la scările de bloc. Între timp, această ordonanță s-a modificat, nu mai este obligativitatea autorităților locale, ci sunt doar recomandări. Dar, având în vedere situația din orașul nostru, am decis să facem o nouă rundă de dezinfectare a scărilor de bloc, chiar dacă costurile acestei operațiuni sunt de aproximativ 200.000 de lei”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Operațiunea se efectuează de către angajații unor firme specializate în acest domeniu, în colaborare cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, care îi însoțesc în teren, pentru a se asigura că nu se omite nici o scară de bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A doua rundă de dezinfectare a scărilor de bloc începe în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A doua rundă de dezinfectare a scărilor de bloc începe în municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei