Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

Șapte noi decese cu COVID-19, raportate în județul Suceava, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, miercuri, șapte noi decese ale unor persoane infectate cu COVID-19, din județul Suceava. Trei dintre cei care au murit aveau vârste sub 60 de ani.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 ani, internat în data de 21 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava, testat și confirmat cu COVID-19 în aceeași zi și decedat în data de 27 aprilie. Informarea de presă transmisă de GCS menționează drept condiții medicale pre-existente etilismul cronic, atrofie corticală și crize comițiale.

Al doilea deces raportat este al unui bărbat în vârstă de 58 ani, care suferea de hipertensiune arterială și cu un diabet zaharat de tip II neglijat, care conform GCS a urmat tratament la domiciliu la recomandarea medicului de familie, din data de 15 aprilie, dar a refuzat internarea. Bărbatul a murit la domiciliu în data de 21 aprilie. A fost testat pentru COVID-19 post-mortem, în data de 22 aprilie și confirmat pozitiv în 27 aprilie.  

După deces a fost confirmat cu COVID-19 și un alt sucevean, în vârstă de 53 de ani, care a murit la domiciliu în data de 22 aprilie. I s-au recoltat probe pentru testare a doua zi, în 23 aprilie, și a fost confirmat pozitiv în data de 27 aprilie, de către Institutul Național Cantacuzino. Nu figura cu afecțiuni medicale.

Post mortem a fost confirmat cu COVID-19 și un bărbat în vârstă de 63 de ani, care suferea de etilism cronic, conform CGS, și a murit în data de 22 aprilie.  A fost testat a doua zi din fragmente necroptice și confirmat pozitiv în data de 28 aprilie, de către Institutul Cantacuzino. GCS menționează o posibilă legătură epidemiologică cu fiul, întors în urmă cu circa o lună din Anglia, care este însă asimptomatic.

Un al cincilea deces raportat miercuri din județul Suceava este al unei femei în vârstă de 90 de ani, diagnosticată pe data de 5 aprilie cu ulcer gastric perforat, hemoperitoneu, hemoragie digestivă superioară și anemie severă. A fost internată pe 6 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava în secția de Terapie Intensivă, după care, în data de 17 aprilie a fost transferată la Spitalul Municipal Rădăuți.  În data de 10 aprilie a fost testată pentru COVID-19 și confirmată pozitiv pe 12 aprilie. A murit în data de 27 aprilie.

Miercuri, GCS a mai raportat decesul unei femei în vârstă de 78 de ani și al unui bărbat în vârstă de 67 de ani. 

Femeia, care suferea de hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă, a fost internată în spital în data de 30 martie, după ce anterior fusese diagnosticată cu bronșită acută și tratată la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. A fost testată pe 31 martie pentru COVID-19 și confirmată pozitiv pe 2 aprilie. Femeia a murit în data de 28 aprilie.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost internat în data de 18 aprilie, pentru tromboflebită la piciorul stâng. Conform GCS, era imobilizat la pat de mulți ani și era în evidență cu hipertensiune arterială și obezitate morbidă. A fost testat pentru COVID-19 în data de 23 aprilie, confirmat pozitiv în 24 aprilie și a murit în data de 28 aprilie.

Numărul total al deceselor cu COVID-19 confirmate în județul Suceava este de 122.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte noi decese cu COVID-19, raportate în județul Suceava, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Șapte noi decese cu COVID-19, raportate în județul Suceava, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei