Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șase noi decese cu COVID-19 în județul Suceava

Joi, 30 Aprilie 2020 (20:25:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi seara, încă șase decese cu COVID-19 pentru județul Suceava. Doi dintre cei care au murit erau din cămine pentru persoane vârstnice.

Au decedat un bărbat în vârstă de 84 de ani, cu diabet zaharat tip II și hipertensiune arterială, internat în data de 11 aprilie în Spital Județean Suceava, testat și confirmat pozitiv pentru COVID-19 în data de 21 aprilie și decedat în 29 aprilie; un bărbat de 83 de ani, cardiac, cu electrostimulare permanentă, cu polip carcinomatos de colon rezecat în noiembrie 2019, testat pentru COVID în 23 aprilie, confirmat pozitiv în 27 aprilie, internat în Spitalul Județean Suceava în 28 aprilie și decedat în 29 aprilie; un bărbat în vârstă de 46 ani, cu diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și obezitate, care a murit în data de 25 aprilie, testat pentru COVID post-mortem, în 26 aprilie, și confirmat pozitiv în 29 aprilie; un bărbat în vârstă de 65 ani, dintr-un cămin de bătrâni, decedat în data de 26 aprilie, testat după deces pentru COVID, în 27 aprilie, și confirmat pozitiv în 29 aprilie; un bărbat de 69 de ani, de la căminul de bătrâni de la Bogdănești, decedat în 25 aprilie, testat tot după deces, în 26 aprilie, și confirmat pozitiv pe 29 aprilie; o femeie în vârstă de 66 de ani, cu leucemie în fază terminală, internată în data de 23 aprilie în Spitalul Județean Suceava, testată și confirmată pozitiv COVID-19 în data de 25 aprilie și decedată în 29 aprilie. Numărul total al deceselor cu COVID-19 în județul Suceava este de 129.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase noi decese cu COVID-19 în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase noi decese cu COVID-19 în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei