Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2020 - Anul XXV, nr. 99 (7404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informare

Documentația pentru plata șomajului tehnic pe luna aprilie se depune doar online începând de luni, 4 mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Plata șomajului tehnic pentru luna aprilie se va face în mai, iar cei care doresc să primească banii trebuie să depună documentația aferentă. Mirela Adomnicăi, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), a explicat că documentele se depun doar prin intermediul platformei digitale aici.gov.ro și acest lucru va posibil începând de luni, 4 mai.

”Din experiența procesării cererilor aferente lunii martie, principalele probleme întâmpinate, care au condus la întârzierea plăților, au fost: indicarea unor conturi greșite, documentele au fost semnate de expertul contabil și nu de reprezentantul legal al societății, cel care trebuia să-și asume răspunderea pentru veridicitatea datelor; datele de contact greșite (telefon, email), ceea ce a îngreunat comunicarea pentru remedierea greșelilor și efectuarea plăților. Insistăm asupra acestor aspecte, deoarece numărul contractelor de muncă suspendate pentru șomajul tehnic în luna aprilie trece de 20.000, iar noi ne dorim să onorăm cât mai repede toate solicitările”, a precizat Mirela Adomnicăi.

Dacă pentru luna aprilie sunt peste 20.000 de contracte de muncă suspendate, în luna martie a fost vorba de aproximativ jumătate. Cei 1.901 angajatori suceveni care au optat pentru șomaj tehnic pentru salariați au solicitat indemnizații pentru un număr de 12.543 de angajați, în valoare totală de 7.589.253 lei.

”În urma rectificării bugetare, conturile agenției au fost alimentate cu sume suficiente pentru a onora toate cererile pe care le vom primi în luna mai, chiar și în condițiile în care, conform estimărilor noastre, numărul acestora se va dubla. Pentru o procesare mai rapidă a documentelor și scurtarea termenelor de plată, rugăm angajatorii să acorde o atenție sporită la completarea documentelor”, a mai transmis Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Documentația pentru plata șomajului tehnic pe luna aprilie se depune doar online începând de luni, 4 mai.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Documentația pentru plata șomajului tehnic pe luna aprilie se depune doar online începând de luni, 4 mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei