Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 apr 2020 - Anul XXV, nr. 92 (7397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârșit grăbit de virus

Povestea celui mai tânăr sucevean mort confirmat cu coronavirus, la doar 27 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean în vârstă de 27 de ani, găsit mort între liniile de cale ferată, în apropiere de stația CFR Dărmănești, este cel mai tânăr decedat din Suceava la care s-a confirmat, după trecerea în neființă, infecția cu noul coronavirus. Cazul nu trebuie însă să provoace panică, tânărul având mai multe boli și având la ora decesului o alcoolemie imensă.

Monitorul de Suceava a relatat în exclusivitate la vremea respectivă că un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit mort, în dimineața zilei de 6 aprilie, între șinele de cale ferată, în fața stației CFR de la Dărmănești. Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava deplasați la fața locului au stabilit în scurt timp despre cine este vorba, un tânăr din satul Deleni, comuna Pârteștii de Jos. Tânărul obișnuia să mai petreacă timp în zona gărilor, astfel că le era cunoscut. Tânărul nu avea leziuni care să indice că a fost lovit de tren și nici alte răni vizibile. Persoane care îl văzuseră recent pe tânăr au relatat că acesta tușea violent. Totuși, inițial varianta ca acesta să fi fost infectat părea puțin probabilă. Probele recoltate la autopsie au arătat însă că tânărul era infectat cu Covid-19, dar și că avea o alcoolemie de 3,19 la mie în sânge și aproape 4 la mie în urină.

Cazul a apărut ulterior și pe lista oficială a persoanelor decedate care aveau virusul. ”Bărbat, 27 ani, din județul Suceava. Comorbidități: Fibrilație atrială paroxistică. Sindrom de colestază și citoliză, șoc septic pulmonar. Schizofrenie. Consumator alcool”, așa arată anunțul oficial.

Pentru polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi, care au intrat în contact cu cadavrul în timpul cercetării de la fața locului (fapt firesc pentru că au trebuit să elimine varianta unui omor sau a unui accident feroviar) vestea că acesta era infectat nu a căzut prea bine. Aceștia au început să-și facă griji și să întrebe printre medici dacă ar exista risc să fi luat virusul. Polițiștii s-au adresat oficial și Direcției de Sănătate Publică, ajungând până la director, însă până la urmă li s-a refuzat testarea, pe motiv că nu au simptome și este puțin probabil să fie infectați.

Nu ne rămâne decât să sperăm că acesta va fi cel mai tânăr sucevean al cărui sfârșit a fost grăbit, probabil în mare măsură, de cumplitul virus care a dat lumea peste cap.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povestea celui mai tânăr sucevean mort confirmat cu coronavirus, la doar 27 de ani.
 Vizualizări articol: 3396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Povestea celui mai tânăr sucevean mort confirmat cu coronavirus, la doar 27 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei