Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 apr 2020 - Anul XXV, nr. 92 (7397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În Vinerea Mare

Vasile Rusu, fost viceprimar de Broșteni, celebru pentru participarea la “Chefi la cuțite”, răpus de coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vinerea Mare a fost o zi fatidică și pentru un alt personaj cunoscut al Sucevei – Vasile Rusu (Vili, cum era cunoscut), fost viceprimar al orașului Broșteni, devenit celebru în întreaga țară după participarea sa la emisiunea concurs “Chefi la cuțite”.

Vasile Rusu s-a stins din viață vineri, 17 aprilie, la Spitalul Județean Suceava, la doar 54 de ani. Era internat de aproximativ o săptămână în secția de Pneumologie și era sub tratament, fiind infectat cu noul coronavirus.

De altfel, în Broșteni, atât primarul, cât și actualul viceprimar sunt confirmați cu COVID-19, după cum a anunțat vineri seara chiar primarul localității montane, Mihai Molodeschi: “Astăzi am primit rezultatele de la testul pentru coronavirus care s-a făcut miercuri la UAMS Carmen Sylva. În urma testării, atât eu, cât și dl Bârsan Ion am fost depistați pozitiv la coronavirus. Suntem amândoi internați la Suceava, la spital. Angajații UAMS Carmen Sylva, ai Internatului social Pâinea vieții și medicii de familie sunt negativi. Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții direcți care vor fi testați marți la sediul Primăriei. DSP Suceava a hotărât că Primăria Broșteni va fi închisă 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate Primăria, sediul Poliției și sediul postului de Jandarmi. Îi rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afară doar cu treburi și nevoi urgente”.

Vasile (Vili) Rusu, care era viceprimar al orașului Broșteni în momentul participării la “Chefi la cuțite”, a făcut senzație atât cu umorul său, dar și pentru că semăna izbitor de bine cu Romică Țociu, cu care a fost adeseori confundat prin țară, dar și pentru că le-a gătit chef-ilor ceva deosebit, după o rețetă specifică meleagurilor Bucovinei - hribi cu jintuit (grăsimea din care se face untul), la ceaun.

Un moment senzațional a fost tocmai întâlnirea lui Vili cu Romică Țociu, pentru prima oară, și nu oriunde, ci în bucătăria concursului TV „Chefi la cuțite”: „Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi... Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici!”, a mărturisit Vasile Rusu.
Vasile Rusu a mărturisit atunci: „Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el...”.

Acum, comunitatea din Broșteni a pierdut unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai locului, din cauza noului coronavirus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rusu, fost viceprimar de Broșteni, celebru pentru participarea la “Chefi la cuțite”, răpus de coronavirus.
 Vizualizări articol: 1979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Rusu, fost viceprimar de Broșteni, celebru pentru participarea la “Chefi la cuțite”, răpus de coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei