Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 apr 2020 - Anul XXV, nr. 92 (7397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Se reia activitatea

Patru secții ale Spitalului Câmpulung se redeschid de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc se redeschide parțial de astăzi. Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Manuela Trifan, a declarat, ieri, că a avizat redeschiderea secțiilor Medicină internă, Compartimentul de Primiri Urgențe, Pediatrie și Obstetrică-Ginecologie, aceasta din urmă doar pentru nașteri pe cale naturală și pentru eventuale urgențe obstetricale care nu implică prezența unui medic anestezist. Secția Anestezie- Terapie Intensivă rămâne în continuare închisă deoarece medicul de aici este încă pozitiv la COVID-19.

Dr. Trifan a arătat că ieri au fost retestate cadrele medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc și datorită faptului că, la secțiile amintite, cea mai mare parte a angajaților au avut rezultate negative, a aprobat reluarea activității. „De mâine pot veni la muncă”, a precizat, ieri, dr. Trifan.

Ieri au fost retestate 62 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, care a fost închis de DSP în urmă cu mai bine de două săptămâni.

La acest spital, toate cele 258 de cadre medicale au fost testate săptămâna trecută, iar ieri s-a făcut retestarea celor care au avut rezultat pozitiv la COVID-19. 

În ceea ce privește aparatul pentru testarea moleculară COVID-19 achiziționat de Spitalul Municipal, cu sprijinul administrației locale și al primăriilor din zonă, primarul orașului, Mihăiță Negură, a declarat că acesta a fost livrat unității medicale și în maximum o săptămână va fi finalizată amenajarea spațiului dedicat acestui laborator, în Policlinică. Pentru activitatea de testare spitalul va încheia un contract prestări servicii cu specialiști de la compania Dorna Medical.

Reamintim că Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc a fost închis la începutul lunii aprilie pentru 14 zile, după ce 74 de angajați și șapte pacienți care se aflau internați la acel moment în unitatea medicală au fost confirmați infectați cu noul coronavirus.

Cei șapte pacienți, toți COVID pozitiv, au fost transferați la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Personalul a mers acasă, în izolare, timp de 14 zile și a fost testat. Cei 74 de angajați depistați pozitiv sunt atât personal medical, cât și auxiliar.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru secții ale Spitalului Câmpulung se redeschid de astăzi.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru secții ale Spitalului Câmpulung se redeschid de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei