Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 apr 2020 - Anul XXV, nr. 92 (7397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La băutură

Un bărbat și-a ucis fratele și s-a autodenunțat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 49 de ani și-a găsit sfârșitul în noaptea de joi spre vineri, fiind înjunghiat de fratele său, cu un cuțit. Tragedia s-a petrecut în comuna Mănăstirea Humorului.

Frații Petrea și Gavril Croitor erau cunoscuți în comună ca fiind oameni harnici, care munceau cu ziua pe la localnici. După o zi de muncă, joi seara cei doi s-au întâlnit, și-au luat ceva de băut și s-au dus acasă la Petrea, fratele mai mic, în vârstă de 46 de ani, pentru a petrece. Au povestit la un pahar de alcool, până când s-au luat la harță, fratele mai mare, Gavril, fiind cunoscut ca rău de gură. Discuțiile au degenerat în violențe și la un moment dat Petrea a scos cuțitul și și-a înjunghiat fratele. O singură lovitură de cuțit i-a curmat lui Gavril Croitor viața, iar autorul disperat a fost cel care în jurul orei 02.00 a sunat la 112 și a povestit ce se întâmplase.

Un echipaj al ambulanței chemat la fața locului a constatat decesul bărbatului de 49 de ani, corpul neînsuflețit fiind preluat și transportat apoi la morga din Gura Humorului, pentru necropsie. Audiat de polițiști, Petrea Croitor a povestit cum s-au petrecut faptele și a recunoscut că și-a ucis fratele cu un cuțit. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii au emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind preluat și trimis sub escortă la Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat.

 Ulterior, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea lui Gavril Croitor a fost violentă și s-a datorat hemoragiei externe prin plagă înjunghiată ”latero-cervical”.  În urma probelor adunate la dosar, procurorii criminaliști au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Petrea Croitor, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie” raportată la infracțiunea de ”omor”. La expirarea reținerii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au luat decizia prezentării inculpatului în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, el a fost prezentat în fața judecătorilor Tribunalului Suceava, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat și-a ucis fratele și s-a autodenunțat.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un bărbat și-a ucis fratele și s-a autodenunțat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei