Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2020 - Anul XXV, nr. 66 (7371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Încă o tragedie

Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de alt tânăr a intrat într-un cap de pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șirul de accidente mortale din ultimele zile a continuat din păcate în județ, ultima tragedie având loc joi dimineață. Un tânăr în vârstă de doar 17 ani a murit după ce mașina condusă de un consătean, un tânăr de 22 de ani, a intrat violent într-un podeț. Accidentul cu final tragic a avut loc în jurul orei 8.30, pe DN 2E, care leagă Fălticeni de Gura Humorului, pe raza satului Brăiești, comuna Cornu Luncii. 

Din cercetările efectuate de polițiști rezultă că Marius Popa, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Forăști, aflat la volanul unui autoturism Mazda,  cu care se deplasa dinspre Cornu Luncii spre Gura Humorului, a pierdut brusc controlul asupra direcției, mașina ieșind în decor prin dreapta și lovind violent podețul, după care s-a răsturnat pe o parte.

Pompierii militari de la descarcerare care s-au deplasat de urgență la fața locului au constatat că în mașină erau trei tineri, din care doi erau încarcerați. Din păcate, s-a constatat că unul este decedat. Este vorba de un tânăr de 17 ani, Vasile Ș., tot din Forăști, pasager în autoturism.

Șoferul și un alt pasager din mașină, Bogdan D., în vârstă de 31 de ani, au fost transportați inițial la Spitalul Municipal Fălticeni. Bărbatul de 31 de ani a fost diagnosticat cu contuzie toraco-abdominală și traumatism membru inferior drept și a fost transferat la Spitalul Județean, pentru investigații suplimentare, unde a rămas internat. La fel și șoferul, diagnosticat cu un traumatism cranian acut închis și excoriații faciale.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Tragediile rutiere se succed una după alta pe șoselele din județ. Sunt patru persoane decedate în interval de o săptămână, iar de la începutul anului sunt 20 de decedați în accidente rutiere pe raza județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de alt tânăr a intrat într-un cap de pod.
 Vizualizări articol: 2449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă de alt tânăr a intrat într-un cap de pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei