Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2020 - Anul XXV, nr. 66 (7371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din cauza pandemiei de coronavirus

ACET Suceava suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, dar asigură continuitatea serviciilor de furnizare a apei și de canalizare-epurare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operatorul regional de servicii de apă și canalizare, ACET, a suspendat temporar activitatea de relații cu publicul, din cauza pandemiei de coronavirus. Măsura nu afectează și activitățile principale, cele de furnizare a apei potabile la peste 170.000 de persoane din județul Suceava, nici cele de preluare a apelor uzate prin sistemele de canalizare-epurare.

”Având în vedere că de luni, 16 martie, pe teritoriul României este decretată starea de urgență, ca urmare a pandemiei de coronavirus, din dorința de a asigura măsuri de prevenție și protecție a sănătății utilizatorilor și a angajaților proprii, ACET suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, în ceea ce privește preluarea documentațiilor în vederea emiterii avizelor de amplasament, a avizelor de branșare și/sau racordare, precum și a încheierii contractelor.

Citirea contoarelor dotate cu sisteme de transmitere a indexului la distanță va continua conform planificărilor, fără modificări.

Facturarea lunară a contravalorii serviciilor pentru clienții care nu sunt dotați cu sisteme de transmitere a indexului la distanță se va face folosind o medie a consumurilor lunare anterioare, regularizarea urmând a se efectua la prima citire a contoarelor, atunci când va fi posibil”, a anunțat conducerea ACET Suceava.

În același timp, directorul general al ACET, Ștefan Groza, a precizat că societatea pe care o conduce va depune tot efortul pentru asigurarea continuității serviciului de furnizare a apei, cu respectarea tuturor parametrilor de potabilitate prevăzuți în standardele și normativele în vigoare.

De asemenea, se va asigura și preluarea în sistemul de canalizare a apelor uzate menajere în vederea epurării și a deversării acestora în condiții normale, fără efecte poluante.

“Operatorul ACET va continua, prin intermediul echipelor de intervenție, să remedieze eventualele disfuncționalități apărute pe rețelele publice de apă și/sau de canalizare. Pentru a asigura calitatea și continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare-epurare, esențiale pentru protejarea și menținerea stării de sănătate a noastră, a tuturor, vă rugăm să achitați facturile curente și restante, unde este cazul”, este apelul făcut de reprezentanții ACET către toți consumatorii care beneficiază de serviciile lor.

Modalitățile de plată care le stau la dispoziție sunt:

- online, pe platforma My Apa, de pe site-ul www.acetsv.ro;

- prin automatele de plată Pay Point și Un doi;

- prin ordine de plată în conturile bancare indicate pe facturi;

- numerar, la casieria societății, cu respectarea regulilor de securitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACET Suceava suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, dar asigură continuitatea serviciilor de furnizare a apei și de canalizare-epurare.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ACET Suceava suspendă temporar activitatea de relații cu publicul, dar asigură continuitatea serviciilor de furnizare a apei și de canalizare-epurare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei