Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2020 - Anul XXV, nr. 66 (7371)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Flutur: ”Guvernul a dat undă verde pentru construcția conductei de gaze naturale Pojorâta - Vatra Dornei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Guvernul României a dat undă verde pentru construcția conductei de transport gaze naturale Pojorâta - Vatra Dornei. Gheorghe Flutur a spus că în şedința de Guvern a fost adoptată și a doua hotărâre care era necesară pentru deblocarea realizării conductei de gaze naturale de la Pojorâta la Vatra Dornei. „După ce săptămâna trecută a fost adoptată Hotărârea pentru aprobarea listei terenurilor agricole situate în extravilan, Guvernul a adoptat în ședința de pe 18 martie hotărârea privind aprobarea ocupării temporare din fondul forestier național a terenului în suprafață de 16,881 ha, de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz S.A. Mediaş, pentru proiectul de importanță națională în domeniul gazelor naturale <Conductă de transport gaze naturale DN 250 Pojorâta - Vatra Dornei>. În acest moment este undă verde pentru a se trece la construcția magistralei”, a declarat şeful administrației județene. Gheorghe Flutur a spus că a avut deja o discuție tehnică cu reprezentanții Transgaz, care i-au dat asigurări că, odată adoptate aceste hotărâri, ar putea începe lucrările imediat după Sărbătorile Pascale. „Un proiect foarte important, dar și foarte greu, pentru care ne-am implicat mult, iar de la venirea Guvernului Orban această investiție a fost o preocupare zilnică. În sfârșit putem spune că avem undă verde pentru ca și la Vatra Dornei să ajungă gazul metan. Dornenii au rezolvată astfel și problema încălzirii, o problemă cu care s-au confruntat an de an”, a precizat președintele CJ Suceava, el subliniind faptul că astfel se face dreptate pentru municipiul Vatra Dornei și pentru tot Ținutul Dornelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: ”Guvernul a dat undă verde pentru construcția conductei de gaze naturale Pojorâta - Vatra Dornei”.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: ”Guvernul a dat undă verde pentru construcția conductei de gaze naturale Pojorâta - Vatra Dornei”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei