Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2020 - Anul XXV, nr. 64 (7369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 17 martie

Program de funcționare redus la Shopping City Suceava, plus alte măsuri preventive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând din 17 martie 2020, centrul comercial Shopping City Suceava are un nou program de funcționare. Având vedere situația provocată de răspândirea noului coronavirus, centrul comercial își reduce programul de funcționare la 8 ore, în intervalul 12:00 – 20:00.

Modificarea este una temporară și este valabilă până la următoarele dispoziții. 

Excepție face hipermarketul Carrefour, care va avea program normal, de luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00. Modificările de program nu se aplică nici farmaciei Sensiblu, magazinelor naturiste, magazinelor Killer, Mopan și Kallos, care vor avea program normal de funcționare.

Prin urmare, toți cei care doresc să facă cumpărături din magazinele din Shopping City Suceava o pot face zilnic, conform noului program, și respectând măsurile preventive implementate de centrul comercial cu scopul de a reduce riscul de răspândire a virusului.

„Întrucât siguranța clienților, angajaților și, implicit, a membrilor comunității din care facem parte reprezintă pentru noi o prioritate, asigurăm publicul că urmărim îndeaproape evoluția situației și aplicăm întocmai măsurile recomandate de autorități. Căutăm în permanență soluții pentru a gestiona corespunzător această situație. În acest scop, am implementat o serie de măsuri menite să asigure un mediu cât se poate de sigur pentru clienții și angajații care își desfășoară activitatea în centru”, au declarat reprezentanții Shopping City Suceava  

Reducerea programului de cumpărături reprezintă o completare a măsurilor aplicate deja în incinta centrului comercial. Până la decizia de a reduce intervalul orar în care clienții pot face cumpărături, Shopping City Suceava a aplicat o serie de măsuri preventive precum: montarea unor dozatoare automate cu dezinfectant în toaletele centrului comercial, în zona restaurantelor și la intrare, intensificarea intervalului de igienziare a zonelor puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante și cafenea, mânerele de la uși), dezinfectarea constantă a zonelor intens circulate, plasarea mesajelor de informare cu privire la măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus.

De asemenea, Shopping City Suceava recomandă tuturor să se informeze doar din surse oficiale, să respecte toate măsurile și indicațiile comunicate de autorități, să păstreze distanța de cel puțin un metru față de ceilalți și să opteze pentru variantele de plată cu cardul sau cu device-uri digitale care permit acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program de funcționare redus la Shopping City Suceava, plus alte măsuri preventive.
 Vizualizări articol: 2051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program de funcționare redus la Shopping City Suceava, plus alte măsuri preventive0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei