Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2020 - Anul XXV, nr. 64 (7369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Patronul FCSB, Gigi Becali, face o donație Spitalului Municipal Rădăuți, prin intermediul consilierului local Cătălin Miron

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronul echipei de fotbal FCSB, omul de afaceri Gigi Becali, a anunțat ieri seară, la Antena 3, că va face o donație către Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți. Gestul omului de afaceri vine după ce ieri dimineață managerul spitalului rădăuțean, Traian Andronachi, a postat pe facebook că unitatea pe care o conduce achiziționează, în contextul actualei situații sanitare de la nivel național, o serie de materiale sanitare, dezinfectanți și materiale de protecție, produse pe care le va dona Becali.

În urma acestui anunţ, consilierul local PNL Cătălin Miron, care are o relaţie apropiată cu finanţatorul FCSB, a luat legătura cu acesta din urmă şi, după ce i-a expus problema, Gigi Becali şi-a dat acordul pentru a finanţa nevoile spitaluluidin Rădăuţi.

„Am considerat că este un gest omenesc şi care trebuie să ne implice pe toţi în aceste momente grele, nu numai pentru Rădăuţi, ci şi pentru România. Mă bucur că Gigi Becali, un om cu suflet adevărat mare, şi-a dat acordul pentru a cumpăra ceea ce are nevoie Spitalul municipal Rădăuţi şi sperăm ca împreună să putem trece peste aceste momentegrele pentru ţară”, a precizat Cătălin Miron.

Lista de materiale cuprinde măști chirurgicale cu 3 pliuri - min 50.000, mănuși examinare L, M- 100.000, măști de protecție respiratorie cu supapa FFP3 - min 1.500. Apoi, la capitolul materiale de dezinfecție, apar următoarele: dezinfectant pentru dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare- 1500 l, detergent dezinfectant pentru suprafețe de nivel mediu 1500 l, detergent dezinfectant - nivel înalt- 1000 l, dezinfectant spray de nivel înalt cu acțiune rapidă - 1000 buc, hârtie autocut minim 5000, detergent dezinfectant pentru dezinfecția prin imersie a dispozitivelor medicale (Ex Aniosyme) - 250 l și tablete clorigene 60.000 tablete. Pe listă se mai regăsesc combinezoane cu protecție risc biologic - 250 buc, ochelari (mască) cu vizeta 250 buc, combinezoane protecție de unică utilizare 2500 buc, halate de unică folosință - 50.000, bonete - 50.000, botoșei - 50.000 și cizme de cauciuc mărimi 40 - 50 buc, 44 - 50 buc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul FCSB, Gigi Becali, face o donație Spitalului Municipal Rădăuți, prin intermediul consilierului local Cătălin Miron.
 Vizualizări articol: 4239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
Patronul FCSB, Gigi Becali, face o donație Spitalului Municipal Rădăuți, prin intermediul consilierului local Cătălin Miron4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei