Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trași pe dreapta

Peste 1.100 de amenzi au fost aplicate de polițiști cu ocazia celei mai ample acțiuni de control în trafic din județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două zile, șoselele din județul Suceava au fost împânzite de mai multe echipaje de poliție care au participat la cea mai mare acțiune de control a șoferilor din ultima perioadă. Pentru a acoperi cât mai bine județul, polițiștii suceveni au avut sprijin din partea colegilor din mai multe județe, respectiv Bistrița-Năsăud, Iași, Neamț, Maramureș și Botoșani.

Acțiunea s-a soldat cu verificarea a peste 1.000 de șoferi, cu această ocazie constatându-se că mulți dintre aceștia nu respectă legislația. Polițiștii au aplicat 1.136 de amenzi, suma totală pe care trebuie să o achite șoferii sancționați ridicându-se la 603.777 de lei. În cele două zile au fost ridicate 67 de permise de conducere pentru viteză, alcool, depășiri neregulamentare și alte abateri. Nici starea tehnică a autovehiculelor verificate nu era la nivelul normal, motiv pentru care 44 certificate de înmatriculare au fost reținute.

Problemele semnalate au fost dintre cele mai diverse. Un șofer a primit o amendă de 9.000 de lei după ce a fost prins că într-un microbuz cu o capacitate de 14+1 locuri avea înghesuite nu mai puțin de 37 de persoane.

Aceeași amendă a primit-o și un alt șofer care conducea o autoutilitară și transporta material lemnos pe o stradă din Șcheia, utilizând alt card tahograf decât cel emis conducătorului auto. Tot cu un „premiu” de 9.000 de lei s-a ales un șofer care transporta 20 mc lemn rotund molid fără a deține licență de transport sau certificat de transport în cont propriu.

„Atragem încă o dată atenția cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor și indicatoarelor rutiere și adaptarea în permanență a vitezei de deplasare la condițiile de drum. Viteza excesivă și consumul de alcool generează accidente cu urmări din cele mai grave”, este avertismentul transmis de polițiștii suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.100 de amenzi au fost aplicate de polițiști cu ocazia celei mai ample acțiuni de control în trafic din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 3067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.100 de amenzi au fost aplicate de polițiști cu ocazia celei mai ample acțiuni de control în trafic din județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei