Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Interes

Conferință pe teme educaționale, cu aproape 500 de participanți, organizată de CCD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 500 de oameni ai școlii - personal didactic de conducere, de predare şi auxiliar din preuniversitar, dar şi din mediul universitar – au participat la conferinţa “Evaluarea pentru ȋnvăţare. Ce evaluăm? De ce şi cum?”, organizată de Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava.

Evenimentul a reunit participanți din Republica Moldova și din 18 județe ale țării, din județul Suceava înscriindu-se aproape 400 de persoane.

Conferința, organizată sub forma unui workshop tematic, derulat pe parcursul a trei ore, a fost susţinut de către Constantin Lomaca, profesor de chimie și biologie, cu o experiență de 20 de ani. A fost șeful catedrei de științe și director de curriculum în Sydney, Australia șidirectorul departamentului de Științe la „Franconian International School ” în Erlangen, Germania.

Este formator „Teach for Romȃnia” pentru ateliere care au ca scop dezvoltarea competențelor pedagogice la profesori şi trainer la cel mai mare bootcamp  (program intensiv de formare) educațional din România - Academia de Leadership și Pedagogie 2019.

Potrivit organizatorilor, de tema prezentată au fost interesați bibliotecari, directori de școli, educatori, învățători, inspectori școlari, studenți, profesori, etc.

Evenimentul a fost găzduit de „ Universitatea Ștefan cel Mare”  Suceava și

s-a desfăşurat cu sprijinul acordat de directorul Departamentului de Științe ale Educației, conf. univ. dr. Otilia Clipa, Facultatea de Științe ale Educației.

„Lomaca este un cunoscut susţinător al predării organizate a abilităţilor de gândire la copii şi a evaluării obiective a acestora. El a absolvit un curs postuniversitar în domeniul <didactica ştiinţelor şi pedagogie> la Universitatea Tehnologică din Sydney şi un curs postuniversitar în Bacalaureat Internaţional, la Universitatea Melbourne.

Predă chimia, biologia, fizica şi disciplinele <Perspective Globale>, <Filosofie aplicată>, <Teoria Cunoaşterii> (pentru clasele VI-XII)”, au menționat reprezentanții Casei Corpului Didactic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferință pe teme educaționale, cu aproape 500 de participanți, organizată de CCD Suceava.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Conferință pe teme educaționale, cu aproape 500 de participanți, organizată de CCD Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei