Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

Zeci de elevi de la Centrul Școlar „Sf. Andrei” au participat la acțiunea „Să apreciem natura, mediul înconjurător și ființa umană!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Sf. Andrei" Gura Humorului și-a început activitatea privind educația pentru mediu, în semestrul al doilea al anului școlar 2019/2020,  prin realizarea unei activități mai ample în cadrul clubului Eco – Școala, intitulată „Să apreciem natura, mediul înconjurător și ființa umană!”. Sub atenta supraveghere și îndrumare a profesorilor de specialitate, zeci de elevi de la profilul tâmplărie au  realizat lucrări manuale din materiale reciclabile (pe anumite panouri au scris mesaje care se referă la ocrotirea mediului), picturi pe lemn și au realizat „copacul înțelepciunii”. Panourile au fost expuse în parcul orășenesc aflat în fața școlii, parc de care elevii și profesorii centrului școlar humorean sunt responsabili cu ecologizarea spațiului de joacă dedicat copiilor. „Copacul înțelepciunii” a fost expus la biblioteca școlii. De asemenea, elevii au montat și în curtea școlii diverse pancarte cu mesaje precum "Zâmbește, că-ți stă bine!", "Alege să fii om!", "Mediul înseamnă viață”, dar și alte mesaje despre protejarea naturii. Pentru a nu se lăsa mai prejos, fetele de la profilul croitorie au realizat semne de carte din resturi de materiale, păpuși din ațe, mărțișoare. S-au realizat, de asemenea, platouri decorative folosind fructe și legume, în timpul unor discuții despre importanța unei alimentații sănătoase. Organizatorii au spus că activitatea a avut ca scop încurajarea tinerilor talentați de a-și expune propriile creații și de a-și dezvolta imaginația, promovând folosirea materialelor eco. Fiecare elev a participat în mod activ, pornind de la motto-ul: "Pași spre viitor". Coordonatorii Clubului Eco – Școala și participanții la activitate: prof. Ancuța Gabriela Iordache, prof. Livia Hojbotă, prof. Maria Simeria, prof. Luca Lăcrămioara, prof. Andreea Bejinariu, prof. Lucia Huțanu, prof. Baciu Elena, prof. Flutur Elena, prof. Stoleru Andreea, prof. Horga Carmen, prof. Novac Brândușa, prof. Buburuzan Casandra, prof. Isabella Istrate, prof. Sabin Rybanna, prof. Dorina Mireuţă, prof. Elena Buliga Cîrstean, prof. Preda Carolina, prof. Avarvarei Eugen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de elevi de la Centrul Școlar „Sf. Andrei” au participat la acțiunea „Să apreciem natura, mediul înconjurător și ființa umană!”.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de elevi de la Centrul Școlar „Sf. Andrei” au participat la acțiunea „Să apreciem natura, mediul înconjurător și ființa umană!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei