Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A treia serie de cursuri gratuite pentru mămici din cadrul proiectului Mommypreneurs începe în mai

Luni, 2 Martie 2020 (15:19:04)

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava invită mamele din județele Suceava, Botoșani și Neamț să se înscrie la cea de-a treia serie a cursurilor gratuite de Antreprenoriat și Competențe Digitale, din proiectul Mommypreneurs. Cursurile se adresează femeilor cu vârsta maximă de 29 de ani care se află în concediu de maternitate sau au terminat concediul, dar nu au un loc de muncă.

Mamele care aleg cursurile de instruire antreprenorială vor dobândi abilități și cunoștințe de bază (juridice, financiare, de marketing, operațiuni, rețea) necesare dezvoltării ideilor de afaceri, lansării de startup-uri și comercializării produselor / serviciilor. Cursurile de IT se vor axa preponderent pe comerț electronic și web design. Subiectele care urmează să fie predate vor dezvolta cele mai solicitate abilități digitale în acest moment pe piață, la un nivel care nu necesită o experiență anterioară extinsă în domeniul IT. Conținuturile instruirii vor fi furnizate şi on-line, ceea ce va permite studiul acasă, după un program personal al fiecărei mămici.

Cursurile gratuite sunt susținute de lectori, angajați ai USV, afiliați la Facultatea de Inginerie Electrică şi Știința Calculatoarelor şi la Facultatea de Științe Economice şi Administrație Publică, toți cu experiență în predare și colaborare cu adulții.

Cursurile vor începe în luna mai şi vor dura 12 săptămâni.

Înscrierile se fac prin completarea unui formular pe site-ul proiectului https://mommypreneurs.eu/

După finalizarea cursurilor, mămicile primesc o diplomă de participare eliberată de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Acest proiect este finanțat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, prin Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene.

Proiectul a început în ianuarie 2019 şi va fi implementat timp de 24 de luni, de către opt parteneri din șapte state europene: Cipru, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România şi Spania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A treia serie de cursuri gratuite pentru mămici din cadrul proiectului Mommypreneurs începe în mai.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A treia serie de cursuri gratuite pentru mămici din cadrul proiectului Mommypreneurs începe în mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei