Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2020 - Anul XXV, nr. 35 (7340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Grigore Leșe și Orchestra Naţională ”Valahia”, astăzi, în spectacolul de final ”10 pentru folclor”, ediția a V-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacolul de final ”10 pentru folclor”, ediția a V-a, va avea loc astăzi, 13 februarie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Pe aceeași scenă vor evolua artiști cunoscuți precum Grigore Leșe, interpreta de muzică populară Lavinia Goste şi dirijorul Marius Zorilă, împreună cu Orchestra Naţională ”Valahia”, Ancuța Corlățan, Loredana Streche, Viorica Lupu, Maria Luiza Mih, Dan Doboş, Bogdan Toma, poliintrumentistul Leonard Zamă, Florin Boita, Constantin Bahrin, Ovidiu Homorodean, Ansamblul Arcanul USV, Costinel Leonte, Sorin Filip, Călineștenii Țării Maramureșului.

Spectacolul de final ”10 pentru folclor”, organizat sub egida ”Suceava, 632 de ani de atestare documentară”, este finanţat de Primăria municipiului Suceava şi Consiliul Local Suceava.

Proiectul „10 pentru folclor”, ediția a V-a, inițiat de Mihaela Bârsan, s-a desfășurat în perioada 8 – 13 februarie și a reunit anul acesta 100 de artişti din Ardeal, Maramureşul istoric, Ținutul Pădurenilor (Hunedoara), Oltenia, Muntenia, Basarabia, Moldova şi Bucovina. Sâmbătă, 8 februarie, a avut loc deschiderea celei de-a V-a ediţii a proiectului ”10 pentru folclor”, la Căminul Cultural Pojorâta. După spectacolul de la Pojorâta, Caravana folclorului s-a deplasat tot sâmbătă, 8 februarie, la Căminul Cultural Coşna, unde, prin cântec, joc şi „poveste” artiștii au convins comunitatea locală de utilitatea introducerii opţionalului de folclor în şcoli. Caravana folclorului s-a oprit pe 9 februarie la Poiana Stampei şi Șaru Dornei, pe 10 februarie la Voitinel şi Bilca, pe 11 februarie la Vultureşti şi Rotunda și pe 12 februarie la Grăniceşti.

Organizatorii proiectului ”10 pentru folclor” 2020 sunt: Primăria municipiului Suceava, Televiziunea Regională Intermedia, Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, Asociaţia ”10 pentru folclor”, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural ”Bucovina”, Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava, cu sprijinul primăriilor din localităţile în care va poposi anul acesta Caravana folclorului. Sponsorii proiectului sunt: Salonul de înfrumuseţare ”Bellisima”, Fly Music Bosanci, Diasil Service, Party Show Entertainment, Ritmic Com Ilişeşti, Depozitul de flori „Simfonia florilor”, Atelierul ”Royal Couture” şi Cofetăriile „Ambianţa”.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grigore Leșe și Orchestra Naţională ”Valahia”, astăzi, în spectacolul de final ”10 pentru folclor”, ediția a V-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Grigore Leșe și Orchestra Naţională ”Valahia”, astăzi, în spectacolul de final ”10 pentru folclor”, ediția a V-a, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei