Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 feb 2020 - Anul XXV, nr. 35 (7340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Perioada 13 – 19 februarie
 
„Arta Tranşeelor”, la Galeria Pod a Muzeului de Istorie Suceava
 
La Galeria Pod a Muzeului de Istorie Suceava se poate vizita, în perioada 5 februarie – 29 martie 2020, expoziţia temporară „Arta Tranşeelor”, care aparține colecţionarilor Cristi şi Mihail Dumitru, de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti, și prezintă la Suceava povestea proiectilelor, a cartuşelor, a obuzelor, a grenadelor şi a altor piese de armament pe care soldaţii români, dar şi de alte naţionalităţi, aflaţi pe front, în spitale de campanie sau în prizonierat, le-au realizat, unele dintre ele fiind considerate adevărate opere de artă.
Cel mai mare Târg de Nunţi, la Shopping City Suceava 
Viitorii miri sunt aşteptaţi, în perioada 14 – 16 februarie 2020, la Shopping City Suceava, la o nouă ediţie a târgului de nunţi TREND MARIAJ. Devenit un eveniment de tradiţie pentru suceveni, Târgul de Nunţi de la Shopping City Suceava, ajuns la a VII-a ediţie, îşi propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanţi şi surprize pentru vizitatori. Deşi nunta este un eveniment deosebit care încununează iubirea, organizarea acesteia poate fi solicitantă şi stresantă, de aceea recomandarea specialiştilor este ca viitorii miri să fie informaţi, să îşi împartă sarcinile pe etape şi să le rezolve din timp. 
Cei mai buni specialişti în domeniu din judeţul Suceava şi nu numai vor fi la târg pentru a-i consilia pe viitorii însurăţei în legătură cu ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat şi tot ce au nevoie pentru ca nunta să fie exact aşa cum o visează.
Chiar dacă mai sunt de pus la punct ultimele detalii ori trebuie aleasă o întreagă gamă variată de servicii, la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava dorinţele viitorilor miri vor prinde contur. Se anunţă o ediţie plină de surprize şi noutăţi. Detalii pe pagina de Facebook - Trend Mariaj.
 
Joi, 13 februarie
 
Spectacol folcloric extraordinar, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava
 
Admiratorii muzicii populare vor avea parte de un spectacol folcloric extraordinar, cu acces gratuit, pe bază de invitații, cu ocazia sărbătoririi a 632 de ani de atestare documentară a Sucevei.
Evenimentul va avea loc pe 13 februarie, la ora 18:00, în sala mare a Casei de Cultură, în cadrul proiectului „10 pentru folclor”, finanţat de Primăria Suceava. 
 
Vineri, 14 februarie
 
Conferința „Speranța 1990 – 2020”, susținută de jurnaliștii Stelian Tănase și Elena Vijulie Tănase, la Muzeul de Istorie
 
La Muzeul de Istorie va avea loc vineri, 14 februarie 2020, la ora 14:00, conferința „Speranța 1990 – 2020”, susținută de jurnaliștii Stelian Tănase și Elena Vijulie Tănase.
Cu această ocazie se va lansa și cartea Marele incendiator, scrisă de Stelian Tănase.
Prezintă prof. univ. dr. Elena Brândușa Steiciuc. Activitatea scriitorului Stelian Tănase este deosebit de bogată ca scriitor (Luxul melancoliei, Corpuri de iluminat, Playback, Maestro, Dracul și mumia, Moartea unui dansator de tango), eseist, istoric, politolog, publicist.
 
Delia, Alex Velea și Antonia, ofertați pentru a cânta la Suceava pe 14 februarie
 
Sucevenii vor avea parte de un concert de muzică ușoară, în data de 14 februarie, de la ora 19:00, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Vor cânta, în centrul municipiului Suceava, Delia, Alex Velea și Antonia. 
 
 
Sâmbătă, 15 februarie
 
Concert extraordinar de muzică simfonică, la 632 de ani de atestare documentară a Sucevei
 
Sucevenii care apreciază muzica clasică vor putea asculta melodii celebre, interpretate la vioara lui Enescu, dar și pianul marca YAMAHA, cu coadă, achiziționat recent de Primăria Suceava pentru a înființa o minifilarmonică, în cadrul  manifestărilor dedicate împlinirii a 632 de ani de atestare documentară a orașului.
Primarul Ion Lungu a anunțat că în data de 15 februarie, sâmbătă, de la ora 18:00, în sala de spectacole a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” va avea loc un concert extraordinar de muzică simfonică. Invitații speciali sunt Gabriel Croitoru, artist care va cânta la vioara lui Enescu, fiica sa, Simina Croitoru, precum și maestrul Horia Mihail, care va  cânta la pianul cu coadă, marca YAMAHA. La spectacolul din data de 15 februarie intrarea este gratuită, pe bază de invitație.
 
 
Luni, 17 februarie
 
Piesa de teatru „Pe o pânză de păianjen”, pe scena suceveană
 
„Pe o pânză de păianjen” este o nouă producţie teatrală de excepţie care va ajunge luni, 17 februarie 2020, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.
Întreaga echipă a celebrului spectacol „All inclusive” (actori, regizor, producător, dramaturg), spectacol jucat cu mare succes la Suceava, în martie 2019, aduce în premieră absolută pe scena suceveană piesa „Pe o pânză de păianjen”.
Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu şi Diana Roman, protagoniştii acestui spectacol, realizează o excepţională performanţă artistică, purtând publicul, cu talent şi rafinament, printr-un carusel de emoţii.
Biletele costă 100 de lei şi 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.
 
La Biblioteca Bucovinei, despre „Rostul generației noastre”
 
O nouă conferință marca Editura ROST: ”Rostul generației noastre”, susținută de părintele profesor Mircea Bejenar și scriitorul Claudiu Târziu, va avea loc luni, 17 februarie 2020, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană ”I.G. Sbiera” din Suceava, str. Mitropoliei nr. 4.
 
 
 
 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei