Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2020 - Anul XXV, nr. 30 (7335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnări

Trei suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani pentru furturi de ulei din transformatoare electrice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Adâncata au pus în executare, miercuri seară, trei mandate privind trei bărbați din comuna Hănțești, condamnați definitiv la pedepse între 3 și 5 ani de închisoare, pentru infracțiuni repetate de furt. Este vorba de furturi de ulei electroizolant din transformatoarele E.ON, pagubele distrugerilor rezultate fiind de ordinul zecilor de mii de euro.
Au fost ridicați de la domicilii și duși la Penitenciarul Botoșani Florin Aileni, în vârstă de 27 de ani, Ionel Andrei, în vârstă de 48 de ani, și Ilie Sebastian Beijinariu, de 28 de ani, toți din Hănțești.
Cel mai mult are de stat după gratii Ilie Sebastian Bejinariu, 5 ani de închisoare, pentru un total de 15 fapte, o parte comise în județul Suceava, iar restul în Botoșani.

Florin Aileni a fost condamnat la 4 ani de detenție, pentru 12 acte materiale de furt, în timp ce mai ușor a scăpat Ionel Andrei, 3 ani de închisoare, pentru 7 fapte.

Faptele au fost comise în perioada 2013-2014 de pe raza mai multor localităţi limitrofe municipiului Suceava, respectiv Zvoriştea, Adâncata, Siminicea, Moara, Şerbăneşti. Faptele de la Botoșani sunt și mai vechi.

Uleiul furat a fost vândut  pe câteva sute de lei, însă prejudiciile rămase în urma furturilor sunt uriaşe. Pe lângă pagubele aduse companiei, hoţii au lăsat pe întuneric şi sute de locuinţe.

Uleiul electroizolant, au explicat anchetatorii la vremea trimiterii în judecată, este un element component al transformatoarelor, care izolează părţile sub tensiune, între ele şi faţă de masă, respectiv are rol de lichid de răcire, disipând energia termică generată de partea activă a transformatoarelor de putere. Transformatoarele electrice sunt, la rândul lor, componente ale reţelelor electrice. Acest ulei este unul special, care nu se găseşte în comerţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani pentru furturi de ulei din transformatoare electrice.
 Vizualizări articol: 1473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei suceveni au ajuns în Penitenciarul Botoșani pentru furturi de ulei din transformatoare electrice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei