Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2020 - Anul XXV, nr. 30 (7335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident la muncă

Bărbat rănit grav la cap, după ce o creangă s-a prăbuşit peste el

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Ulma a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit puternic la cap de creanga unui copac. Accidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul, împreună cu un coleg de-al său, efectua lucrări de defrişare a unor arbori într-o pădure din zona comunei Ulma.

Alarma a fost dată prin intermediul unui apel la 112 de către un bărbat din comuna Straja, care i-a anunţat pe poliţiştii din Ulma, în cursul dimineţii de miercuri, despre producerea unui accident în timpul defrişării unor arbori.

În urma deplasării la faţa locului poliţiştii au constatat că victima, în calitate de ajutor de fasonator mecanic, asista la debitarea unui arbore în zona Roşâşnei, operaţie efectuată de către un fasonator. În timp ce celălalt bărbat tăia cu drujba un molid, în cădere acesta a lovit un fag, din care s-a rupt o creangă care l-a lovit pe ajutorul său în zona capului. Leziunile provocate au fost grave, chiar dacă victima purta cască de protecţie. În scurt timp, cei din preajmă l-au contactat telefonic pe administratorul firmei, care a solicitat intervenţia urgentă a unei ambulanţe pentru transportarea victimei la spital. Colegii de muncă l-au coborât din pădure cu utilajul forestier TAF pe bărbatul rănit, după care l-au pus într-o autoutilitară şi au pornit spre Spitalul Municipal Rădăuţi. Ajunşi în comuna Brodina, în apropierea Bisericii Ortodoxe din satul Sadău, victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Administratorul firmei i-a anunţat pe reprezentanţii Ocolului Silvic despre cele petrecute, fiind în acelaşi timp luată legătura cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, care a fost informat despre evenimentul care a avut loc, urmând ca la faţa locului să se deplaseze o echipă operativă care va efectua cercetări. La faţa locului a fost identificată casca de protecţie pe care o purta pe cap victima, care din cauza loviturii a fost proiectată la câţiva metri de locul impactului. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat rănit grav la cap, după ce o creangă s-a prăbuşit peste el.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat rănit grav la cap, după ce o creangă s-a prăbuşit peste el0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei