Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2020 - Anul XXV, nr. 30 (7335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Ziua şi accidentul provocat de şoferii de tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente rutiere provocate de şoferi de tir s-au petrecut în ultimele trei zile pe raza judeţului Suceava, în două cazuri evenimentele rutiere soldându-se cu mai mulţi răniţi, opt în total, din care şapte erau în autoturismele lovite de vehiculele grele.

În cazul a două accidente, de la Cumpărătura şi de la Fălticeni, având în vedere cum s-au produs şi avariile suferite de autoturismele lovite de autotrenuri, se poate spune fără teama de a greşi că este un mare noroc că nu a murit nimeni.

 

Au văzut cum tirul de pe contrasens „dansează” pe carosabil şi vine spre ei

Şirul de accidente provocate de coloşii de pe şosele a început marţi, în jurul orei 14.00, pe E 85, la Cumpărătura.

Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au stabilit că în timp ce conducea un autotren folosit la transport material lemnos şi înmatriculat în judeţul Tulcea, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Măcin, care se deplasa din Suceava spre Fălticeni, din cauza vitezei mari, a pierdut controlul într-o curbă spre dreapta. După cum s-a văzut clar şi pe imaginile de pe o cameră de supraveghere, autotrenul a „dansat” pe carosabil, spre groaza celor trei oameni care se aflau în autoturismul care venea regulamentar dinspre Fălticeni. Numai şansa a făcut ca autotrenul să nu lovească frontal autoturismul. 

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, ceilalţi doi bărbaţi din interior fiind şi ei răniţi. Primul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Oneşti, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu leziuni grave.

 

A intrat cu tirul în depăşirea coloanei de maşini oprite la un ambuteiaj 

Miercuri, în jurul orei 15.00, a urmat un nou accident violent care a avut în prim-plan un autotren, la intrarea în Fălticeni dinspre Spătăreşti.

Din cercetările poliţiei a rezultat că un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Dorneşti, în timp ce conducea un autotren pe direcţia dinspre Drăguşeni spre Fălticeni, a intrat neglijent în depăşirea unei coloane care se afla oprită, ca urmare a unei tamponări anterioare produse pe fondul ninsorii, moment în care vehiculul greu a lovit în spate un VW Golf oprit pe carosabil, tot din cauza ambuteiajului provocat de ninsoare.

Autoturismul în care se aflau cinci oameni a fost proiectat într-o autoutilitară al cărei şofer a părăsit locul accidentului, dar în urma cercetărilor a fost identificat.

În autoturismul VW grav avariat erau trei adulţi şi doi copii, toţi membri ai unei familii din Boroaia.

Patru pasageri din autoturism şi şoferul autotrenului din Dorneşti au ajuns la Spitalul municipal Fălticeni. Printre ei un copil în vârstă de un an şi unul de 3 ani. Din fericire, toţi au scăpat cu contuzii şi excoriaţii, fără probleme deosebite.

 

Tir răsturnat în noapte, la Păltinoasa

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.30, pompierii miliari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit la un accident rutier produs la Păltinoasa, în apropierea sensului giratoriu, pe direcţia spre Fălticeni.

Un autotren condus de un polonez a fost scăpat de sub control şi a ieşit în afara drumului, unde s-a răsturnat pe o parte. În cabină se aflau şoferul şi ajutorul acestuia, cetăţeni polonezi. Ambii erau conştienţi şi cooperanţi. Pompierii i-au ajutat să iasă din maşină şi le-au acordat primul ajutor medical. Unul dintre cei doi, cu o rană uşoară la cap, a fost preluat de către echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportat ulterior la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Gura Humorului, pentru investigaţii suplimentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua şi accidentul provocat de şoferii de tir.
 Vizualizări articol: 3087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ziua şi accidentul provocat de şoferii de tir4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei