Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2020 - Anul XXV, nr. 29 (7334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat penal

Bărbat reținut în arest, după ce s-a urcat fără permis la volan și a ignorat semnalele polițiștilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui localnic de 27 de ani din comuna Șcheia, care s-a urcat la volan fără permis și nu s-a conformat semnalelor regulamentare ale polițiștilor, i-a adus acestuia un dosar penal.

Tot periplul a început marți la prânz, când prin intermediul unui telefon polițiștii din comună erau sesizați despre faptul că bărbatul fără permis de conducere conducea un autoturism Ford Mondeo pe drumurile din localitate. În același timp, în parcarea unui magazin din localitate se afla cu mașina un agent de poliție, aflat în timpul său liber, care l-a observat pe suspect că s-a urcat în mașină și a plecat din acel loc. Dorind să acorde sprijin echipajului de poliție, dându-le indicații despre locul în care se afla bărbatul și autoturismul căutat, agentul s-a deplasat cu autoturismul personal în spatele celui condus de bărbat, informând telefonic echipaj de politie despre direcția de deplasare a acestuia.Polițiștii s-au deplasat astfel pe strada Aeroportului din Șcheia, unde au identificat autoturismul și au efectuat semnalele regulamentare de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliţie. Bărbatul de la volan nu s-a conformat, motiv pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia până pe strada Fierăriei. Ajuns pe această stradă, din cauza vitezei fugarul a pierdut controlul direcției, a acroșat un autoturism condus de un localnic de 22 de ani, după care a intrat în coliziune cu poarta unei locuințe.

Bărbatul de 27 de ani nu posedă permis de conducere, fiind sancţionat contravenţional de polițiști cu amendă de 1.595 lei pentru nerespectarea prevederilor legale. În urma testării alcooscopice s-a constatat că atât suspectul, cât și celălalt șofer implicat în tamponare nu consumaseră alcool. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. În urma probelor administrate în dosar, a fost dispusă reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. La expirarea ordonanţei de reţinere, procurorii au luat decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut în arest, după ce s-a urcat fără permis la volan și a ignorat semnalele polițiștilor.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat reținut în arest, după ce s-a urcat fără permis la volan și a ignorat semnalele polițiștilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei