Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2020 - Anul XXV, nr. 29 (7334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Manifestare

Serbările Zăpezii la Cârlibaba, pe 8 şi 9 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Cârlibaba se vor desfăşura, în zilele de 8 şi 9 februarie, Serbările Zăpezii. Manifestările vor debuta sâmbătă, la ora 10,00, când este programată înscrierea concurenţilor la competiţiile sportive specifice sezonului alb, după care vor urma calificările la concursurile de schi alpin.

După desfăşurarea competiţiilor, organizatorii (Primăria comunei Cârlibaba şi Consiliul Local) au pregătit un spectacol în cadrul căruia vor evolua formaţiile Kronos, Claudia Ghiţulescu şi Tostogan’s. Seara, după cum este tradiţia, publicul prezent la Serbările Zăpezii de la Cârlibaba se va bucura de un spectacol cu făclii pe pârtie, urmat de discotecă în aer liber.

În prima parte a celei de-a doua zile a manifestărilor, duminică, 9 februarie, vor avea loc finalele competiţiilor de schi alpin, sanie etc., desfăşurate pe mai multe categorii de vârstă. De la ora 12,00 sunt programate concursuri distractive: tăiat rondele de lemn cu ferăstrăul, alergare în sac, coborâre cu sacul din plastic şi cu trecere prin porţi, tras cu funia etc., urmate de festivitatea de premiere a câştigătorilor. După-amiaza este rezervată exclusiv folclorului şi muzicii etno-dance. Înainte de extragerea premiilor la „Tombola Surprizelor” pe scena de la baza pârtiei vor evolua Trupa Delice, Dya, Lambrino, Adina (Heaven). Seara se va încheia cu un foc de tabără şi o discotecă în aer liber.

Din anul 2005 în comuna Cârlibaba funcţionează o pârtie cu o lungime de 1100 m, diferenţă de nivel de 207 m, grad de dificultate mediu şi care beneficiază de teleschi cu o capacitate de 410 persoane/oră. Pe lângă vremea frumoasă, zăpadă din belşug, muzică şi vin fiert, amatorii de adrenalină pot folosi la pârtie şi G-carturile, Cârlibaba fiind prima localitate din ţară care a oferit publicului carturile pe schiuri pe o pârtie din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serbările Zăpezii la Cârlibaba, pe 8 şi 9 februarie.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serbările Zăpezii la Cârlibaba, pe 8 şi 9 februarie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei