Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2020 - Anul XXV, nr. 29 (7334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava”

UAT ORAŞUL SIRETimplementează în perioada  24.07.2018 - 30.06.2022 proiectul „Extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava” Siret, cod SMIS 125988, finanţat prin Programul Operaţional Regional  2014 – 2020, Axa prioritară 8. Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale. Prioritatea de investiţii 8.1 – investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de comunităţi. Obiectivul specific 8.1 – creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate. Operaţiunea A – Ambulatorii.

Proiectul „Extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, este implementat de către UAT Oraşul Siret şi are o valoare totală de 11.700.893,52 lei, din care 7.488.382,26 lei valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR. Programul Operaţional Regional 2014-2020 este implementat la nivel naţional de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord Est, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. 

Obiectivul general al proiectului este extinderea funcţională a ambulatoriului integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret prin construirea unei clădiri noi şi dotarea acesteia în vederea creşterii accesibilităţii la servicii de îngrijire medicală a populaţiei situate în aria de deservire a Spitalului de Boli Cronice Siret, în special a persoanelor sărace şi a celor cu acces redus la servicii de sănătate.

Îndeplinirea acestui obiectiv general este condiţionată de realizarea următoarelor obiective specifice ale proiectului:

  1. Construirea şi dotarea unei clădiri noi în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret în vederea extinderii cu 4 a numărului de servicii medicale oferite (computer tomograf, cardiologie, neurologie, acupunctură) în cadrul Ambulatoriului Spitalului de Boli Cronice Siret şi a creşterii capacităţii de tratare a ambulatoriului de recuperare fizică şi balneologie BFT pentru următoarele proceduri (servicii): hidroterapia şi recuperare motorie digitală, hidrokinetoterapie, salinoterapie, hidroterapie, termoterapie, peloidoterapie, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie şi presoterapie, kinetoterapie.
  2. Creşterea cu 2975 a numărului de beneficiari ai serviciilor oferite de Ambulatoriul din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret ca urmare a înfiinţării de servicii noi şi a creşterii capacităţii de tratament pentru serviciile existente.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să o contactaţi pe dna Alina Ramona Butnariu – Manager proiect, tel. 0734 883 775, e-mail: alinaramonabutnariu@gmail.com

Date de contact beneficiar: Siret, Str. 28 Noiembrie, Nr. 1, Judeţul Suceava, România, Tel. 0230 280 901, Fax  0230 280 624, e-mail: primariasiret@siretromania.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului „Extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava”.
 Vizualizări articol: 2790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansarea proiectului „Extindere şi dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei