Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 300 (7301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

TNL Rădăuţi a finalizat cu succes cea de-a patra ediţie „DONATHLON”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia municipală a Tineretului Naţional Liberal din Rădăuţi a organizat recent cea de-a IV-a ediţie a campaniei „DONATHLON - donează din inimă pentru o inimă”. Scopul proiectului a fost suplimentarea rezervelor de sânge din Spitalul Municipal Rădăuţi şi ajutorarea Anucăi Ungurean, o tânără care a rămas doar în grija bunicii şi se află într-o situaţie dificilă. La Centrul de transfuzie sanguină s-au prezentat 40 de persoane, 36 fiind eligibile pentru donare. Toţi cei care au donat pentru cauza umanitară au fost premiaţi cu o medalie “Erou DONATHLON” din partea TNL Rădăuţi.

După ce au fost strânse toate donaţiile şi bonurile de masă obţinute din donarea de sânge, o parte dintre membrii TNL Rădăuţi au fost la domiciliul Anucăi şi i-au înmânat donaţiile. Proiectul a fost organizat de TNL Rădăuţi cu sprijinul organizaţiei PNL Rădăuţi, organizaţiei TNL Suceava, personalului medical din cadrul Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi şi deputatului Dumitru Mihalescul. Evenimentul a ajuns astfel la a IV-a ediţie şi a devenit o tradiţie pentru cei din TNL Rădăuţi, coordonatorul proiectului fiind preşedintele TNL Rădăuţi, Silviu Cătălin Tibeică.

 

Tibeică: „Anuca ne-a primit cu braţele deschise”

LiderulTNL Rădăuţi a declarat: ”Sunt plăcut surprins de faptul că oamenii răspund pozitiv acestor tipuri de acţiuni şi îşi găsesc timpul necesar pentru a se implica. Am găsit o Anuca optimistă, plină de dragoste, cuminte, aşteptându-l cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Anuca ne-a primit cu braţele deschise şi am descoperit că este o fată pasionată de pictură, având în casă o colecţie impresionantă de creaţii. Bunurile strânse au fost înmânate bunicii ce o are în grijă pe această minunată fetiţă. Pe lângă donaţiile strânse, colegii noştri,  medicul stomatolog Florin-Marius Nichitean şi opticianul Matei Horodincă, îi vor oferi fetiţei tratamente stomatologice gratuite şi ochelari pentru îmbunătăţirea vederii acesteia. Dorim să mulţumim tuturor celor care s-au implicat în buna desfăşurarea a proiectului, cu donaţii sau cu timpul acordat şi să asigurăm cetăţenii că vom continua această serie de acţiuni şi aşteptăm cât mai mulţi oameni să se implice în viitor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TNL Rădăuţi a finalizat cu succes cea de-a patra ediţie „DONATHLON”.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
TNL Rădăuţi a finalizat cu succes cea de-a patra ediţie „DONATHLON”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei