Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 300 (7301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rochii elegante pentru petrecerea dintre ani

Se apropie sărbătorile de iarnă, adică perioada cu cele mai multe invitații de petrecere, așa că toată lumea e în căutare de ținute cât mai frumoase. Acele ținute perfecte pentru fiecare dintre momentele speciale ce vor urma. Rochii elegante din catifea și mătase, paiete și imprimeuri sofisticate... ai nenumărate opțiuni anul ăsta.

De sărbători, noi și noi ținute se adaugă colecției tale, noi modele trendy și deosebite își găsesc locul pe umerașele frumos aranjate, așteptând cu nerabdare sa fie scoase în lume, la petreceri și la întâlniri romantice.

 

Rochii cu volum

Noile tendințe aduc în prim plan stiluri de rochii voluminoase, realizate din mătase pură și satin. Și nu-i așa că acestea arată cel mai bine în culori puternice? Alege nuanțe opulente precum albastru închis, negru sau ruginiu, culori ce reamintesc de stilul vedetelor pe covorul roșu.

Caută întotdeauna modele noi de rochii elegante, după care se vor întoarce toate capetele dintr-o încapere.

Opulența festivă

Noaptea dintre ani e ocazia perfectă să porți cele mai opulente piese din garderoba ta, așa că alege rochii mini mătăsoase, cu decolteu în V, pantaloni skinny aurii sau blănuri somptuoase. Acestea sunt piesele ideale pentru o noapte perfectă in club.

Ai deja în garderobă o bluză asimetrică pe un umăr? Daca nu atunci trebuie sa încerci acest model, pentru că e rafinat și sexy și s-a mai purtat și în urmă cu cateva sezoane, iar anul ăsta se poartă din nou. Îndraznește mai mult și alege-ți o rochie neagră sau roz din satin cu această croială!

Minimalism și detalii masculine

O femeile modernă va adopta și în seara de Revelion un stil simplu și elegant. Asta uneori inseamnă  să adaugi câteva elemente masculine cool: un palton supradimensionat sau pantaloni cu talie înalta stil palazzo. E ocazia perfectă ca rochiile de seară să fie inlocuite cu rochii mini în nuanțe pastelate (baby blue, verde salvie și galben muștar), și să încerci ținute elegante cu fuste și jachete din piele naturală sau ecologică.

Odată aleasă rochia ideală, sau salopeta mult visată, este momentul să te decizi asupra unei jachete care întoarce capete și care îți va ține de cald în serile reci de iarnă. Schimbă sandalele cu barete la glezne cu o pereche de pantofi damă fermecatori, cu toc stiletto. Nu uita să alegi o geanta plic cu imprimeu de leopard. E un imprimeu care va face furori în acest sezon și va da rochiei tale o alură modernă.

Anul ăsta poți să fii relaxată și încrezatoare în alegerea ținutelor tale, pentru că atâta timp cât porți pantofii potriviți nu ai cum să dai greș. Ține minte și în sezonul petrecerilor că poți purta orice, atâta timp cât asortezi o pereche de pantofi minunați la ținuta ta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rochii elegante pentru petrecerea dintre ani.
 Vizualizări articol: 4867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rochii elegante pentru petrecerea dintre ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei