Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 300 (7301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Investiţii la Dărmăneşti pentru modernizarea mai multor drumuri din comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Dărmăneşti, Dănuţ Chidoveţ, a declarat că din momentul în care a preluat această funcţie în comună s-au făcut mai multe lucrări importante pentru modernizarea reţelei de drumuri. În acest sens, el a amintit că investiţiile în infrastructură s-au concretizat deja prin finalizarea unui drum agricol pe o lungime de 5 kilometri. De asemenea, el a precizat că printr-un proiect finanţat prin măsura 322D a fost modernizat un drum de şase kilometri şi un pod, în timp ce printr-un proiect cu fonduri europene, finanţat prin Grupul de Acţiune Locală, a fost modernizat un alt drum din comună. Dănuţ Chidoveţ a mai declarat că urmează modernizarea a încă aproximativ cinci kilometri şi a unui pod. El a precizat că pentru proiectul de modernizare a drumului de cinci kilometri şi a podului, lucrările au fost întârziate puţin în condiţiile în care a fost necesară realizarea unor alte lucrări de înălţare a reţelei electrice de înaltă tensiune. Chidoveţ a precizat că aici este vorba despre drumul care deserveşte mai multe sate, Dărmăneşti, zona „Sub deal”, zona gării Dărmăneşti, a bisericii, Călineşti Enache la cimitir, Călineşti Enache spre Vasilache, Călineşti Enache (cămin). Primarul din Dărmăneşti a spus că valoarea acestui proiect este de un milion de euro, plus TVA.

„În acelaşi timp, mai avem un alt proiect la care se lucrează, în condiţiile în care după calamităţile din 2018 am depus un proiect la Ministerul Dezvoltării pentru obţinerea finanţării”, a declarat primarul din Dărmăneşti. El a explicat că proiectul vizează un drum de circa cinci kilometri în satele Dănila, Dărmăneşti şi Călineşti. „Dorinţa noastră este să obţinem încă o finanţare, pentru un alt proiect important, de modernizare a încă 5-7 kilometri de drum, în aşa fel încât să reuşim să rezolvăm cam toată infrastructura de drumuri din comuna noastră”, a mai adăugat Dănuţ Chidoveţ. El a arătat că acest proiect este necesar pentru porţiunile de la Călineşti Enache spre Călineşti Vasilache, Măriţeia Mică şi Dărmăneşti, pe mai multe tronsoane de drum care trebuie asfaltate sau betonate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii la Dărmăneşti pentru modernizarea mai multor drumuri din comună.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Investiţii la Dărmăneşti pentru modernizarea mai multor drumuri din comună1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei