Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 300 (7301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A suferit arsuri pe față și mâini în timp ce încerca să stingă focul izbucnit la casa sa

Luni, 23 Decembrie 2019 (13:54:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un incendiu izbucnit duminică seară la acoperișul unei case din Pătrăuți a provocat pagube și, mai grav, unul dintre proprietari a suferit arsuri în zone sensibile în timp ce încerca să stingă focul. Alarma de incendiu s-a dat duminică seară, în jurul orei 20.00. La fața locului, în cătunul Moldoveni din Pătrăuți, au intervenit două autospeciale de stingere ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la acoperișul unei case degradate, în care stăteau doi frați. Unul dintre ei, în vârstă de 48 de ani, se afla în casă. El a observat că iese fum din podul casei și s-a urcat pe acoperiș, cu o găleată cu apă. El nu a avut nici o șansă în a opri focul cu o găleată de apă, mai mult incendiul cuprinzându-i hainele. Bărbatul, Neculai T., a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor. Fratele său, alertat de incendiu și venit acasă, și-a găsit fratele în pod și l-a ajutat să coboare. Echipajele medicale l-au găsit pe bărbatul cu arsuri așezat pe o pătură, în curte. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost stabilizat și preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, cu arsuri la nivelul feței și mâinilor. Focul a distrus acoperișul casei pe aproximativ 50 mp. Este greu de estimat ce se mai poate salva efectiv din casa care era oricum degradată. Din cercetările pompierilor rezultă că focul a izbucnit aproape cert din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum defect.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A suferit arsuri pe față și mâini în timp ce încerca să stingă focul izbucnit la casa sa.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A suferit arsuri pe față și mâini în timp ce încerca să stingă focul izbucnit la casa sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei