Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 300 (7301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ce s-a întâmplat?

Doi soţi care au mers la duşul de la Baia Comunală din Siret au murit în condiţii suspecte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două persoane, soţ şi soţie, şi-au găsit sfârşitul în condiţii încă neelucidate total. Carol Jebjeneac, de 82 de ani, şi soţia acestuia, Elena, de 76 de ani, au mers sâmbătă la amiază la duşurile care aparţin de Baia Comunală. S-au prezentat, aşa cum au făcut-o de mai multe ori, în jurul orei 13.00, înainte de a începe programul la Baia Publică. Aici au vorbit cu responsabilul firmei cu care Primăria Siret are contract pentru prestări servicii de întreţinere, iar mai apoi au intrat la duşuri.

După aproximativ o oră, responsabilul firmei a observat că soţii Jebjeneac nu mai ies, motiv pentru care i-a strigat. Nu a primit nici un răspuns, astfel încât a decis să intre în camera duşurilor. Aici, i-a observat pe Carol şi Elena Jebjeneac întinşi pe jos în stare de inconştienţă. A sunat imediat la 112 şi a cerut sprijinul echipajelor medicale. Sosiţi la faţa locului, medicii au început manevrele de resuscitare, numai că nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi soţi.

Şi pentru ca tragedia să fie completă, unul dintre membrii echipajului medical venit pentru a acorda primul ajutor era chiar fiul celor doi soţi decedaţi. Crunta ironie a sorţii a făcut ca chiar propriilor părinţi să nu le poată fi de folos.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava şi cel mai probabil va ajunge pe mâna unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

La locul incidentului au fost chemaţi şi reprezentanţii operatorului de gaz având în vedere că imobilul este încălzit cu gaz. În urma măsurătorilor efectuate de pompieri şi de către lucrătorii operatorului de gaz, în incinta imobilului nu au fost detectate concentrații de substanțe periculoase. 

În aceste condiţii, determinantă urma să fie necropsia, care s-a derulat ieri. Numai că cei de la Serviciul de Medicină Legală Suceava au venit cu un verdict care dă cu totul peste cap primele presupuneri. Mai exact, soţii Carol şi Elena Jebjeneac au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, care cel mai probabil a provenit de la instalaţia de gaz metan. Cu siguranţă că acest verdict va aduce investigaţii suplimentare la faţa locului pentru a se stabili cine este vinovat de scurgerea de gaze care a curmat două vieţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soţi care au mers la duşul de la Baia Comunală din Siret au murit în condiţii suspecte.
 Vizualizări articol: 3985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi soţi care au mers la duşul de la Baia Comunală din Siret au murit în condiţii suspecte5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei