Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 280 (7281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cercetat în libertate

Imagini cu individul care a amenințat cu pistolul un client al cazinoului, surprinse de camerele de supraveghere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Isprava bărbatului de 34 de ani din Izvoarele Sucevei, agent de pază la un cazinou din Rădăuți, care a amenințat cu pistolul doi consăteni cu care avea răfuieli mai vechi, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale localului rădăuțean. În imaginile surprinse în interiorul cazinoului se vede clar momentul în care între bărbatul de 34 de ani și cei doi clienți are loc o discuție aprinsă, în care agentul de pază vorbește și gesticulează, iar cei doi încearcă să se apropie de acesta. La un moment dat, când unul dintre ei, un bărbat mai corpolent, se apropie prea mult de agent, acesta întinde mâna în care avea pistolul, amenințându-l, moment în care clientul se eschivează și încearcă să se apere cu mâinile deasupra capului. Apoi cei doi clienți încearcă să fugă după agent, dar realizează că e mai bine să plece din local și să anunțe poliția. În aceeași seară de marți, în jurul orei 21.30, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați de către clientul cazinoului, în vârstă de 28 de ani din Izvoarele Sucevei, că a fost amenințat cu pistolul de către agentul cazinoului. În urma măsurilor întreprinse, cel care a amenințat cu pistolul a fost identificat pe strada Piața Unirii din Rădăuți, în timpul controlului corporal asupra lui fiind găsit doar tocul pistolului.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în timpul serviciului, ca angajat al unei firme de pază la cazinou, i-a observat în interior pe bărbatul de 28 de ani și pe fratele acestuia, cu care a avut un schimb de replici neprincipiale. Enervat de atitudinea celor doi, angajatul s-a deplasat la locuința lui din Rădăuți și a luat pistolul cu gaze, a revenit la cazinou cu un autoturism și i-a amenințat cu arma pe cei doi. Nu s-a liniștit nici după asta, a ieșit apoi din cazinou și a lovit cu un baston telescopic oglinda autoturismului victimei de 28 de ani, pe care a distrus-o.                                            

În timpul cercetărilor, polițiștii au identificat în zona din jurul cazinoului un autoturism condus de un localnic, cu care s-a deplasat agresorul și în care se aflau doi bărbați. În urma controlului în portiera mașinii, a fost găsit pistolul cu  gaze și mai multe cartușe în încărcător, armă pusă acolo de bărbatul de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că agentul de 34 de ani nu figurează ca fiind deținător legal de armă, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „amenințare” și „distrugere”. Pentru faptele sale, polițiștii au luat decizia reținerii pe bază de ordonanță a bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. În  urma audierilor făcute de procurori, aceștia au luat decizia cercetării în continuare a agentului în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imagini cu individul care a amenințat cu pistolul un client al cazinoului, surprinse de camerele de supraveghere.
 Vizualizări articol: 2302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Imagini cu individul care a amenințat cu pistolul un client al cazinoului, surprinse de camerele de supraveghere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Barabule bătrânești Această rețetă este atât de simplă, încât nu îți vine să crezi că preparatul chiar este gustos. Este un preparat de post din Bucovina și Ardeal, care poate fi însă completat la servire cu smântână sau iaurt... Citeşte