Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 280 (7281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Exigență și profesionalism în fiecare detaliu

Netcom Activ Suceava - liderul pieței sucevene de antrepriză instalații de curenți slabi

Compania Netcom Activ SRL Suceava a luat naștere în anul 2000, prin asocierea unor persoane private române, iar în prezent este deținută de două dintre acestea, asociați cu drepturi egale. Compania are în portofoliu 4 grupe mari de produse:

  1. climatizare, cu activitate de comercializare, instalare și întreținere
  2. securitatea clădirilor, care cuprinde domeniile de securitate fizică și securitate la incendiu
  3. rețele polivalente de date, cu un domeniu ce include ultimul standard apărut în domeniu Categoria 8,
  4. infrastructură de fibră optică pentru telecomunicații.

Chiar din început, viziunea firmei a fost să devină un centru de excelență în domeniile în care activează și să ofere clienților săi soluții de valoare pentru toate fazele de realizare ale procesului de integrare: proiectare, implementare, întreținere și dezvoltare.

Netcom Activ SRL oferă tehnologii și echipamente care fac ca produsul obținut să fie de cea mai înaltă calitate. Angajații firmei au competențe și expertize care să-i recomande ca specialiști-experți în domeniile de activitate ale companiei, odată cu soluțiile alese fiind realizat un transfer de încredere și de siguranță către clienți. Toate produsele realizate sunt validate prin tehnologii de măsurare - verificare hardware, software sau prin expertize personale. Angajații companiei sunt inspirați în activitatea lor de valorile organizaționale autentice, precum drepturile câștigate prin muncă, onestitate și integritate, încurajareacapacității și a creativității individuale, alături de încredere și respect reciproc.

De la înființarea sa, compania Netcom Activ a crescut odată cu piața și s-a up-gradat după cum i-a cerut aceasta. Având dintotdeauna un rol în educarea acestei piețe, societatea a fost recompensată cu implicarea în cele mai frumoase proiecte: campus universitar, aeroport, spitale, rețele urbane de telecomunicații, fabrici, muzee, mănăstiri, unități militare și alte lucrări de anvergură.

În cei 20 de ani de activitate, organizația a acumulat “energii” care au forțat un salt de calitate al performanțelor tehnice și financiare. Aceste energii sunt date de suma valorilor resurselor umane, de baza de clienți stabili și statornici, precum și de capacitatea și dorința managementului de a performa.

Competențele organizaționale dobândite, cele individuale ale personalului și implicarea managementului de vârf în toate fazele realizării produsului reprezintă factorii principali care asigură succesul afacerii. În prim-planul activităților sunt puşi clientul și munca responsabilă.

Printre factorii interni care favorizează reușitele companiei sunt relațiile interumane din rândul personalului, investițiile continue în tehnologie și în mediul de lucru, stabilitatea echipei manageriale și perfecționarea continuă la toate nivelurile. Alături de aceștia, factorii externi care au atras succesul companiei Netcom Activ sunt credibilitatea și încrederea clienților în organizație, relațiile bune cu furnizorii și cu producătorii de echipamente, vizibilitatea bună și accesibilitatea ușoară la sediul administrativ al companiei, precum și piața educată și foarte pretențioasă.

După aproape 20 de ani de la înfiintare, compania are de 8 ori mai mult personal, certificarea managementului conform cu două standarde de calitate, o cifră de afaceri anuală de 10 ori mai mare, zeci de mii de elemente de detecție incendiu sau efracție instalate, sute de aparate de climatizare, mii de km de fibră optică și mii de camere video.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Netcom Activ Suceava - liderul pieței sucevene de antrepriză instalații de curenți slabi.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Netcom Activ Suceava - liderul pieței sucevene de antrepriză instalații de curenți slabi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Barabule bătrânești Această rețetă este atât de simplă, încât nu îți vine să crezi că preparatul chiar este gustos. Este un preparat de post din Bucovina și Ardeal, care poate fi însă completat la servire cu smântână sau iaurt... Citeşte