Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 274 (7275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Intenţii obscene

„Perversul din centrul Sucevei”, surprins dând târcoale pe la balurile bobocilor şi pe la şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Ofer servicii erotice ”, „Ador poziţia 69 - înalt, atletic, frumos”, dar şi alte mesaje, mult mai explicite şi adresate „fetelor virgine care doresc perversiuni”, însoţite de numărul de telefon 0745280387 au împânzit centrul Sucevei, fiind scrise pe clădiri, inclusiv cea a Muzeului de Știinţele Naturii, pe panouri publicitare, pe căsuţele de lemn destinate Târgului de Crăciun, pe tablouri electrice şi chioşcuri din preajma şcolilor.

Individul responsabil de apariţia mesajelor cu caracter obscen este un bărbat în jur de 40 de ani, înalt, brunet, cu constituţie atletică, de fost sportiv, care se recomandă cu numele de Viorel şi care s-a decis să îşi satisfacă fanteziile sexuale oferindu-şi serviciile gratuit, doritorilor de ambele sexe.

Mesajele lăsate de el, cu acelaşi număr de telefon ca în toate celelalte „anunţuri”, indică clar faptul că nu se supără nici dacă este căutat de „gay”, cărora le transmite din start care sunt limitele relaţiilor care pot avea loc între ei.

Dacă ce face omul în dormitor e problema lui, inscripţionarea acestor mesaje în locuri publice, pe clădiri, chioşcuri, panouri şi alte tipuri de suport intră sub incidenţa legii, inclusiv ca vandalism.

 

Propuneri indecente adresate fetelor de la şcoli şi licee

Mai grav este faptul că individul care a „lansat” zeci de astfel de invitaţii scrise prin centrul Sucevei s-a orientat şi către şcolile din zonă, vizând direct tinerele cu mesaje obscene imposibil de redat aici.

Mai mult, prezenţa sa a fost remarcată adeseori de Poliţia Locală la evenimentele organizate de licee în Centru, în special la Balurile Bobocilor, în câteva rânduri fiind şi legitimat. Asta nu l-a împiedicat să continue să se adreseze tinerelor participante la baluri cu fel de fel de propuneri, inclusiv în zona magazinului Profi, unde a fost reperat de mai multe ori.

Cum legislaţia nu le permite poliţiştilor să facă nimic doar pentru că a abordat verbal tinerele de pe stradă, aceştia au început o urmărire discretă a acestuia, pentru o perioadă mai îndelungată.

Aşa s-a descoperit că în ultima vreme omul a fost prezent în mai multe rânduri în apropierea Școlii Gimnaziale Nr. 1, de pe strada Tudor Vladimirescu, unde proprietarul chioşcului alimentar de acolo a reclamat poliţiştilor locali faptul că un bărbat de aproximativ 40 de ani a scris pe unul dintre pereţi un mesaj cu caracter pornografic, adresat fetelor din şcoală.

Oripilat, omul l-a şters, dar a doua zi l-a găsit scris din nou, însoţit de numărul de telefon 0745280387, solicitarea autorului fiind să fie contactat doar de „fetele virgine care doresc să întreţină cu el perversiuni sexuale”.

 

„Perversul din centrul Sucevei”, „săltat” pentru un cablu tăiat

În cele din urmă, individul a fost „săltat” de pe stradă de Poliţia Locală, care îl urmărea, dar pentru altceva – a tăiat cablul de alimentare al instalaţiilor de iluminat ornamental de sărbători, din Parcul Central.

Surprins asupra faptului, acesta a fost dus la sediul Poliţiei Locale, asupra sa fiind găsite cinci becuri economice, posibil sustrase de pe la scările de bloc din zonă, 200 de euro falşi, cu inscripţia „souvenir”, un telefon mobil, cu numărul identificat în toate mesajele obscene din zona centrală, o sticluţă cu un lichid incolor şi câteva obiecte uzuale – pixuri, pieptăn, brichetă etc.

În cele din urmă poliţiştii locali au fost nevoiţi să-i dea drumul, bărbatul fiind pasibil doar de o amendă pentru distrugerea bunurilor publice.

Ulterior, un poliţist local l-a sunat şi recomandându-se a fi „gay” şi-a dat întâlnire cu el, pentru a întreţine relaţii sexuale, în momentul întâlnirii bărbatul fiind din nou „săltat” şi dus la secţie.

În ideea că „paza bună trece primejdia rea”, conducerea Poliţiei Locale Suceava a distribuit tuturor agenţilor fotografia sa, să îl supravegheze de cum îl observă undeva,  fiind dat „în consemn” inclusiv la cei de la departamentul de supraveghere video, iar cazul său a fost semnalat şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Perversul din centrul Sucevei”, surprins dând târcoale pe la balurile bobocilor şi pe la şcoli.
 Vizualizări articol: 7004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
„Perversul din centrul Sucevei”, surprins dând târcoale pe la balurile bobocilor şi pe la şcoli3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei