Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 274 (7275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Stan: Viorica Dăncilă a demonstrat demnitate şi respect faţă de români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, ieri, că din punctul său de vedere, liderul şi candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, a demonstrat demnitate şi respect pentru români prin modul în care s-a prezentat la conferinţa de presă de marţi seara. „Nu cred că mai pot surprinde pe cineva declarând sus şi tare că voi vota Viorica Dăncilă, preşedinte al României. De fapt nu cred că se mai poate îndoi cineva de valabilitatea alegerii mele. Nu după 19 noiembrie. Nu după demonstraţia de demnitate, respect faţă de români, consideraţie faţă de partenerii de discuţie, forţă de reacţie faţă de loviturile sub centură, riposta argumentată la nenumăratele încercări de a-i minimaliza competenţele, devoalarea logică şi de necontestat a practicilor nondemocratice care au servit dezbinării românilor şi crucificării PSD şi a susţinătorilor săi”, a spus Ioan Stan.

El a spus că după seara de marţi românii au văzut cât se poate de clar între ce fel de oameni au de ales. Astfel, Stan a spus că pe de o parte românii au de ales aroganţa răsturnată în fotoliul aşezat pe scenă, „sigur că mai sus decât ceilalţi” şi pe de alta respectul de a sta în picioare timp de aproape trei ore în faţa celor invitaţi să întrebe. „Pe de o parte asistenţa selectată cu grijă pe criteriul esenţial al lipsei de coloană vertebrală, pe de cealaltă 50 de ziarişti folosind fără nici un menajament o adevărată artilerie de întrebări, cele mai multe voit incomode. Spre cinstea lor, a celor acreditaţi de fapte şi nu doar de ecuson, drept ziarişti. Am văzut cum se derulează intervenţii îngrădite din timp în limite <confortabile>”, a spus Ioan Stan, care a mai adăugat că „am văzut imitaţii de zâmbet ca şi simulări de participare interesată. Am văzut şi am auzit răspunsuri care nu răspundeau întrebărilor puse cu condescendenţă şi menajamente. Am auzit şi vorbe goale ce încercau a trece drept răspunsuri pline de înţeles la cele foarte puţine întrebări cu subiect şi predicat reflectând aşteptările românilor. Am văzut toate acestea şi încă multe altele în timp ce asistam la autodezbaterea Klaus faţă în faţă cu el însuşi. Un simulacru jenant oferit electoratului de un organizator şi mai jenant. Cât de proşti ne poate crede cineva care ne vrea voturile şi care crede că astfel ne poate convinge? Asta mă insultă de-a dreptul”.

 

Ioan Stan spune că la conferinţa de presă susţinută de Viorica Dăncilă a văzut un viitor preşedinte al României

Făcând referire la Viorica Dăncilă, Ioan Stan a spus că a văzut o femeie venită să se întâlnească cu cei care au dorit acest lucru şi cărora nu li s-au impus nici un fel de restricţii pentru aceasta. Liderul PSD Suceava a spus că Viorica Dăncilă a răspuns, stând în picioare, fără să ceară pauză şi fără să bea apă, la 250 de întrebări, timp de 145 de minute, întrebări de cele mai multe ori foarte dure. „Am văzut cum unii dintre cei care o interpelau agresiv pe Viorica Dăncilă sufereau vădit transformări de atitudine pe măsură ce primeau răspunsuri la care nu se aşteptau şi care veneau să-i pună în situaţii delicate sau chiar penibile. Am văzut şi reacţii absolut normale la stres accentuat şi prelungit ca cea referitoare la aria cercului. Ştiu că se va încerca exacerbarea momentului. Dar mai ştiu şi că duduia internetul de căutările atotştiutorilor doritori de hăhăială şi care habar n-aveau despre ce este vorba”, a declarat Ioan Stan.

El a spus că Viorica Dăncilă a răspuns fără ezitare la întrebări ce vizau arii de interes foarte diferite, în mod clar, fără elucubraţii de zăpăcire a auditoriului şi mai ales fără aere de superioritate. „Şi când i-au fost puse întrebări menite a o pune în situaţii delicate a răspuns cu un aer uşor mustrător care, dată fiind echitatea fără drept de apel a răspunsului, l-a pus în dificultate pe cel ce încerca să lovească şi nu să onoreze adevărul. N-a ocolit nici o întrebare. N-a refuzat pe nici unul dintre cei care au interpelat-o. I-a pus în faţă realitatea neavenitului care pretindea că i se sugerează răspunsurile pe prompter, demonstrând că nu există la pupitrul conferinţei de presă un astfel de dispozitiv. A găsit puterea să facă haz de necaz cerând să i se verifice tocul de la ochelari, căzut de la pupitru, pentru a se dovedi că nu are căşti de recepţionare a unor răspunsuri şoptite de staff”, a precizat preşedintele PSD Suceava. Ioan Stan a subliniat că românii au putut să vadă toate aceste lucruri, iar el personal a văzut „o femeie, de fapt am văzut un preşedinte! Al României!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Viorica Dăncilă a demonstrat demnitate şi respect faţă de români.
 Vizualizări articol: 2087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 9 voturi
Ioan Stan: Viorica Dăncilă a demonstrat demnitate şi respect faţă de români2.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei