Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 274 (7275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Dublă performanţă la nivel naţional pentru Ocolul Silvic Silva – Bucovina Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ocolul Silvic Silva - Bucovina Suceava a reuşit o dublă performanţă la nivel naţional, la două dintre cele mai mari şi importante evenimente de recunoaştere a meritelor întreprinderilor din România. Este vorba despre topurile naţionale ale firmelor, organizate de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, evenimente care au avut loc recent la Bucureşti. La cele două evenimente au fost prezenţi preşedintele României, Klaus Iohannis, şi premierul Ludovic Orban, oficialităţi şi personalităţi de rang înalt, reprezentanţi ai corpului diplomatic, toţi invitaţii transmiţând, în luările de cuvânt, un mesaj de apreciere a celor care au reuşit să obţină rezultate de excelenţă într-un mediu economic de multe ori nefavorabil. La cele două evenimente, judeţul Suceava a fost reprezentat la vârful ierarhiei naţionale, pe un domeniu specific zonei, de unul dintre cele mai importante ocoale silvice private, Ocolul Silvic – Silva Bucovina, care a ocupat primul loc în ambele topuri. Trebuie subliniat faptul că această unitate economică se află la al cincilea an consecutiv de recunoaştere a bunei activităţi pe care o desfăşoară. Având ca obiect de activitate administrarea de fond forestier, Ocolul Silvic Silva -  Bucovina acţionează pentru aplicarea legilor şi strategiei naţionale şi locale în domeniul silviculturii, acţionând în acelaşi timp pentru apărarea, conservarea şi dezvoltarea durabilă a fondului forestier proprietate privată a unităţilor de cult din cadrul Protopopiatelor Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, a fondului forestier proprietate a persoanelor fizice, în conformitate cu prevederile legale.

Ocolul Silvic Silva – Bucovina a fost înfiinţat în anul 2006, iar de atunci a susţinut permanent economia locală, asigurând materia primă pentru agenţi economici cu capital românesc din judeţul Suceava. După primirea celor două premii, conducerea ocolului ne-a declarat că „implicarea Consiliilor de Administraţie şi a personalului în ansamblu a avut ca efect crearea unei echipe profesioniste, fără de care nu s-ar fi ajuns la acest nivel. Performanţa Ocolului Silvic Silva – Bucovina nu este doar a noastră, ci se regăseşte pe întreg lanţul economic al colaboratorilor noştri, pe verticală şi pe orizontală, de la cei care achiziţionează resursă şi până la cei cu activitate în turism sau recreativă. Nu suntem singurii administratori de acest fel în judeţ, apreciem la rândul nostru şi celelalte structuri silvice valoroase şi le invităm ca împreună să asigurăm baza dezvoltării economice sănătoase a zonei, cu respect faţă de mediu şi de comunitatea locală. De asemenea, amintim că întotdeauna trebuie să întoarcem în comunitate parte din realizări, mai ales către cei aflaţi în nevoi speciale, către copiii neajutoraţi sau vârstnici ajunşi în momente dificile ale vieţii”.

Mai trebuie spus că la evenimentele de la Bucureşti au participat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, şi preşedintele Patronatului Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Rareş Hrestic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dublă performanţă la nivel naţional pentru Ocolul Silvic Silva – Bucovina Suceava.
 Vizualizări articol: 2498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 9 voturi
Dublă performanţă la nivel naţional pentru Ocolul Silvic Silva – Bucovina Suceava3.959

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei