Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 274 (7275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Deputatul PSD Maricela Cobuz explică de ce Viorica Dăncilă merită să fie votată de suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz îi îndeamnă pe alegătorii suceveni ca pe 24 noiembrie a.c. să îşi exercite dreptul de vot pentru alegerile prezidenţiale şi să voteze din toată inima candidatul PSD, Viorica Dăncilă, viitorul preşedinte care va fi alături pentru fiecare român. „Vă îndemn să votaţi candidatul Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al României, deoarece va fi un preşedinte care îşi va respecta cetăţenii, care va aduce o schimbare în societatea şi în politica din România, fiind primul preşedinte femeie. Vă îndemn să votaţi pentru prosperitate, democraţie şi egalitate de şanse. Ne dorim cu toţii să avem un preşedinte prezent şi implicat, care să îşi iubească ţara şi să o reprezinte cu demnitate în ceea ce priveşte politica externă”, a declarat Maricela Cobuz. Ea a subliniat că Viorica Dăncilă este candidatul perfect pentru alegerile prezidenţiale, în istoria politicii din România ea fiind singurul politician care a vorbit deschis şi continuu într-o conferinţă de presă, care a durat două ore şi jumătate, şi a răspuns la toate întrebările venite din partea jurnaliştilor, care nu au fost îngrădiţi la libera exprimare. Deputatul PSD de Suceava consideră că Viorica Dăncilă a dat dovadă de curaj, implicare şi dorinţa de a comunica, contrar acţiunilor candidatului PNL Klaus Iohannis, care şi-a selectat doar nouă jurnalişti şi a blocat accesul presei din România.

De asemenea, Maricela Cobuz a arătat că în perioada în care a fost premierul României, Viorica Dăncilă a guvernat pentru prosperitate, pentru bunăstarea românilor şi a fost alături de fiecare cetăţean prin măsurile adoptate. Cobuz a precizat că în timpul guvernării PSD, românii au beneficiat de creşteri salariale, ale pensiilor, ale alocaţiilor pentru copii, de creşterea burselor pentru studenţi şi accesul gratuit al acestora la călătoriile CFR. „Sănătatea a beneficiat de cel mai mare buget, au fost dotate spitalele cu aparatură medicală modernă, fiecare spital judeţean a beneficiat de un Computer Tomograf, au fost implementate mai multe programe de screening la nivel naţional, au fost achiziţionate ambulanţe noi pentru fiecare centru şi opt unităţi mobile pentru depistarea patologiilor oncologice în zonele defavorizate. De asemenea, contrar acţiunilor Guvernului Orban, care a afirmat în Programul de Guvernare pe Sănătate dorinţa de comasare a spitalelor, Guvernul Dăncilă a inaugurat anul acesta Spitalul de la Mioveni, a dat în folosinţă paturi şi a creat condiţii pentru mari arşi, sprijinind financiar investiţiile din sănătate”, a precizat deputatul PSD.

Ea a adăugat că pentru tineret, Guvernul PSD a facilitat accesul la investiţii şi înfiinţarea de noi firme prin Programul Start-Up Nation, contribuind la crearea de noi locuri de muncă. „De asemenea, pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru tinerii din România, au fost lansate mai multe programe guvernamentale de economisire prin depozite pentru tinerii cu vârsta până în 18 ani şi pentru stimularea participării la o viaţă activă prin sport, cum ar fi programul guvernamental <gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar> şi <gROwth - Investim în copii, investim în viitor>. Vă invit să votaţi, duminică, 24 noiembrie 2019, candidatul Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale, astfel încât toată puterea să nu fie în mâna unui singur om, a unui singur partid politic”, a declarat Maricela Cobuz. Ea a mai precizat că în România, ca republică, preşedintele şi guvernul trebuie să asigure o politică democratică pentru cetăţeni şi nu una de austeritate, instigare la ură, dispreţ, divizare a societăţii şi eliminarea de pe scena politică a unui partid sau a altuia, aşa cum a făcut până acum Klaus Iohannis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Maricela Cobuz explică de ce Viorica Dăncilă merită să fie votată de suceveni.
 Vizualizări articol: 2230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Deputatul PSD Maricela Cobuz explică de ce Viorica Dăncilă merită să fie votată de suceveni1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei